26.7 C
Aigio
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Το «Δέντρο της Ζωής με γλυκούς καρπούς» από την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας  για το «Pink the City 2024»

Η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας στηρίζει έμπρακτα το «Pink the City 2024», που διοργανώνει για 12η χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας και θα κορυφωθεί με τον συμβολικό περίπατο και τα ροζ t-shirts να πλημμυρίζουν την πόλη από τα Υψηλά Αλώνια έως τον Μώλο της Αγίου Νικολάου την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό παραχώρησε από σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στην   πλατεία Γεωργίου Α΄, δίπλα από το περίπτερο ενημέρωσης της εκδήλωσης το «Δέντρο της Ζωής με γλυκούς καρπούς». Πρόκειται για μια κατασκευή του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων που δημιουργήθηκε ειδικά για τις ανάγκες του «Pink the City 2024».

Η κατασκευή φέρει στα κλαδιά του «αλλιώτικου» δέντρου ροζ κορδελάκια που συμβολίζουν τους καρπούς. Τους ροζ, γλυκούς αυτούς καρπούς μπορεί να δώσει μόνο η Πρόληψη που είναι απαραίτητη για όλες τις γυναίκες από την νεαρή έως την Τρίτη ηλικία.

2 (20)

Η ΚΕΔΗΠ-Πάτρας στέκεται θερμά στο πλευρό του συλλόγου και φέτος που «βάφει» ξανά την πόλη ροζ με σκοπό να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να αναδείξει την τεράστια αξία και σημασία της Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα