27.8 C
Aigio
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Συγκλονίζει την κοινωνία η απώλεια του Δημάρχου Αιγιαλείας

Για έναν άνθρωπο και αυτοδιοικητικό με… “Α” Κεφάλαιο μιλούν οι δηλώσεις για την πρόωρη απώλεια του Δημάρχου που ως πλημμύρισαν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Aigiovoice.gr αλλά και το σύνολο των ηλεκτρονικών και έντυπων Μέσων Ενημέρωσης στο άκουσμα χθες το μεσημέρι Παρασκευή της απώλειας μετά από σύντομη μάχη στην εντατική του ΠΓΝΠ στο Ρίο. 

Στις 12 μέρες της μάχης που έδινε από την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου έως και χθες Παρασκευή το μεσημέρι όταν επήλθε το μοιραίο, όλοι οι συνεργάτες του, άμεσοι αλλά και πολλοί φίλοι, επέδειξαν κύμα αλλεγγύης και αγάπης προερχόμενοι δίπλα στην οικογένεια στις δύσκολες ώρες. Ένα κύμα στήριξης σε ανταπόδοση της αγάπης και εμπιστοσύνης που περιέβαλε όλους τους οικείους και συνεργάτες ο Δήμαρχος Αιγιαλείας στις καθημερινές μικρές και μεγάλες μάχες.

Και στα κοινωνικά δίκτυα οι αναφορές αμέτρητες χθες

Δείγμα ότι η πολιτική και ιδιαίτερα η Αυτοδιοίκηση για τον εκλιπόντα όπως την εννοούσε και τη νοηματοδοτούσε δίπλα στον απλό πολίτη, ήταν μια αγκαλιά που χωρούσε τις ανάγκες όλων. Ακόμα και αν θα μπορούσαν να αποτελούν υπερβολικά αιτήματα και φιλοδοξίες σε μια πολιτική με λογική διαχειριστική ή στενή και στεγνή, ο Καλογερόπουλος τα έβλεπε όλα διαφορετικά…

Το Aigiovoice.gr επέλεξε μερικές από τις ανακοινώσεις και δηλώσεις που δέχθηκε μετά την απώλεια για την πόλη.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα