25.7 C
Aigio
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Πάτρα: Ψάχνουν να βρουν τον εργολάβο για την Μαρίνα – Θα κηρυχθεί έκπτωτος

Άφαντος παραμένει ο εργολάβος που ήταν να προχωρήσει τις εργασίες για τις πλωτές εξέδρες στην Μαρίνα της Πάτρας. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς τον ψάχνει εδώ και ένα μήνα σχεδόν για να δει πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες και αυτός πλέον δεν απαντάει ούτε στο τηλέφωνο.

Όλα δείχνουν έτσι, σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο κ. Μελάς, ότι ο εργολάβος θα κηρυχθεί έκπτωτος από τον Δήμο, με ότι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό για την εξέλιξη του έργου. Ενός έργου που δεν έχει καν ξεκινήσει, με αποτέλεσμα η εικόνα της Μαρίνας να προκαλεί θλίψη τόσο στους δημότες, όσο και στους επισκέπτες.

«Είναι τέτοια η νομοθεσία που δεν δίνει τη δυνατότητα στους δήμους να προχωρήσουν γρήγορα τις διαδικασίες, όταν υπάρχουν παρόμοιες καταστάσεις με εργολάβους που κάνουν προσφορές χωρίς να μπορούν όμως να ανταποκριθούν σε αυτές» αρκέστηκε να σχολιάσει επί του ζητήματος ο κ. Μελάς.

Θυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός αυτός είχε λήξει τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ τον περασμένο Ιούλιο είχε υπογράφει η σύμβαση από τον ανάδοχο που πήρε το έργο. Εξάλλου είναι η τρίτη φορά που οι εργασίες για το συγκεκριμένο έργο αναβάλλονται αφού οι δύο διαγωνισμοί που προηγήθηκαν είχαν αποδειχθεί άγονοι.

Συμπερασματικά, όπως φαίνεται, θα συνεχίσουμε για αρκετό καιρό ακόμα να αντικρίζουμε τις κατεστραμμένες και μισό – βυθισμένες εξέδρες της Μαρίνας, όταν πηγαίνουμε μια βόλτα στην βόρεια παραλιακή ζώνη της πόλης.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα