21.2 C
Aigio
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Άνθη και συγκινητικά μηνύματα στο βιβλίο συλλυπητηρίων στο γραφείο του Δημήτρη Καλογερόπουλου – Αύριο η εξόδιος ακολουθία

Λουλούδια και μηνύματα στο βιβλίο συλλυπητηρίων, πάνω στο γραφείο του Δημήτρη Καλογερόπουλου στο δημαρχείο της Αιγιάλειας, αφήνουν συνεργάτες, εργαζόμενοι, αλλά και απλοί πολίτες που θέλησαν να αποτίσουν Φόρο Τιμής στον εκλιπόντα Δήμαρχο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

Εντωμεταξύ, η εξόδιος ακολουθία του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 2.00 μ.μ.στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου. Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 π.μ. της Δευτέρας.

Να σημειωθεί ότι την ώρα της εξοδίου ακολουθίας δεν θα εισέρχεται κόσμος στον Ιερό Ναό, για να αποφευχθεί περαιτέρω ταλαιπωρία λόγω της κοσμοσυρροής που αναμένεται.

Μετά το τέλος της κηδείας, η πομπή θα ακολουθήσει τη διαδρομή:
Μητροπόλεως (ανάποδα), Ανδρονοπούλου, στάση στο Δημαρχείο Αιγιαλείας, Κλ.Οικονόμου, Μητροπόλεως και Κοιμητήριο Ροδοδάφνης, με στάση στο πρώην Δημαρχείο Συμπολιτείας.
Στην απόδοση τιμών θα συμμετάσχουν Προσκοπικά Τμήματα, η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας «Ιωάννης Κοκονέτσης» και οι Φιλαρμονικές Αιγίου και Ακράτας.

Μετά την ταφή, θα προσφερθεί καφές στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο στην παραλία Αιγίου (Κήπος πρώην Χαρτοποιίας Αιγίου). Για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων θα συνδράμουν αστυνομικές δυνάμεις για το απαραίτητο κλείσιμο οδών στο κέντρο της πόλης αλλά και μέχρι το κοιμητήριο της Ροδοδάφνης και στην παραλία Αιγίου μετά την τελετή.

ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΩΝ
Το βιβλίο συλλυπητηρίων θα βρίσκεται στην εκκλησία από νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΕΝΘΟΣ

Ο Δήμος έχει κηρυχθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο σε τριήμερο πένθος και οι σημαίες σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα και κτίρια αλλά και κοινόχρηστους χώρους κυματίζουν μεσίστιες.

Θα παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου και των Νομικών Προσώπων την ημέρα της Εξοδίου Ακολουθίας.

Αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου για διάστημα 9 ημερών.

Θα τηρηθεί βιβλίο συλλυπητηρίων στο «ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ» για χρονικό διάστημα 9 ημερών.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει με δημόσια δαπάνη.

Τέλος, έχει αποφασιστεί να δοθεί σε Πλατεία/Οδό/Κοινόχρηστο Χώρο του Δήμου το όνομα «ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ».

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα