24.1 C
Aigio
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Η Αιγιάλεια αποχαιρετά τον Δήμαρχο της – Το αδιαχώρητο για το τελευταίο “Αντίο” στον Δημήτρη Καλογερόπουλο – “Παρών” ο Νίκος Ανδρουλάκης (ΦΩΤΟ)

Κοσμοσυρροή για το τελευταίο “Αντίο” στον εκλιπών Δήμαρχο της Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλο, σήμερα στον Ι.Ν. της Φανερωμένης στο Αίγιο.

(φωτο: aigiovoice.gr)

(φωτο: aigiovoice.gr)
(φωτο: aigiovoice.gr)

ΠΑΡΩΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Εκτός των χιλιάδων πολιτών, πλήθος εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου δίνουν το “παρών” ενώ και ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης αφίχθηκε σήμερα στο Αίγιο για το Ύστατο Χαίρε στον Δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο.

(φωτο: aigiovoice.gr)

Άπαντες παλιοί και νυν κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οι Δήμαρχοι του Νομού και άλλοι αυτοδιοικητικοί, συνεργάτες και φίλοι, όλος ο κόσμος δίνει σήμερα το “παρών” στην εξόδιο ακολουθία του Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Ανάμεσα τους και ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας, ο Μιχάλης Κατρίνης, ο Δημήτρης Μάντζος Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Χριστίδης, η πρώην Υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Παπαδόπουλος,o Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐα, ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μπάκας, ο Κώστας Σπηλιόπουλος, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, o Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, o Aντιπεριφερειάρχης Π. Σακελλαρόπουλος κ.α.

(φωτο: aigiovoice.gr)
(φωτο: aigiovoice.gr)
(φωτο: aigiovoice.gr)
(φωτο: aigiovoice.gr)
(φωτο: aigiovoice.gr)


Μετά το τέλος της ακολουθίας θα σχηματιστεί πομπή που θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Μητροπόλεως (ανάποδα), Ανδρονοπούλου, στάση στο Δημαρχείο Αιγιαλείας, Κλ.Οικονόμου, Μητροπόλεως και Κοιμητήριο Ροδοδάφνης, με στάση στο πρώην Δημαρχείο Συμπολιτείας. Στην απόδοση τιμών θα συμμετάσχουν Προσκοπικά Τμήματα, η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας «Ιωάννης Κοκονέτσης» και οι Φιλαρμονικές Αιγίου και Ακράτας. Μετά την ταφή, θα προσφερθεί καφές στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο στην παραλία Αιγίου (Κήπος πρώην Χαρτοποιίας Αιγίου).

Για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων θα συνδράμουν αστυνομικές δυνάμεις για το απαραίτητο κλείσιμο οδών στο κέντρο της πόλης αλλά και μέχρι το κοιμητήριο της Ροδοδάφνης και στην παραλία Αιγίου μετά την τελετή.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα