24.1 C
Aigio
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Ερχεται στην Πάτρα ο Κώστας Καραμανλής

Η έλευση ενός πρώην πρωθυπουργού στην Πάτρα παρουσιάζει από μόνη της μεγάλο ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον διπλασιάζεται όταν αυτός ο πρώην πρωθυπουργός είναι ο Κώστας Καραμανλής και τριπλασιάζεται αυτομάτως όταν η άφιξή του στα μέρη μας λαμβάνει χώρα σε αυτήν την ιδιαίτερη πολιτική συγκυρία.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κ. Καραμανλής αναμένεται στην Πάτρα (μια από τις πρώτες πόλεις στις οποίες είχε ξεκινήσει στα τέλη των 90ς τον προεκλογικό του αγώνα ως υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας) στις 24 Νοεμβρίου, συμμετέχοντας στην παρουσίαση ενός σημαντικού ιστορικού βιβλίου.

Ο λόγος για το «Γιαβόλ» του καταξιωμένου δημοσιογράφου και πολιτικού αναλυτή Γιώργου Χαρβαλιά, ένα βιβλίο-ντοκουμέντο που ρίχνει άπλετο φως στο αναγνωστικό κοινό για την υπόθεση των γερμανικών αποζημιώσεων.

Ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής έχει μιλήσει δημόσια για την «ανεκτίμητη συνεισφορά του βιβλίου στην περιγραφή, λεπτομερή εξιστόρηση και θεμελίωση των ελληνικών απαιτήσεων έναντι της Γερμανίας, που απορρέουν από τη δράση της κατοχικής διοίκησης και των δυνάμεων Κατοχής στα μαύρα χρόνια 1941-1944».

politeianews.gr

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα