20.8 C
Aigio
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Υποψηφιότητα Ντίνου: Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συναδέλφων

Για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με την ολοκλήρωση  του πένθους των εννέα ημερών (αυτή την Κυριακή), σε ένδειξη σεβασμού και στη μνήμη του εκλιπόντος Δημάρχου, προσδιορίζεται η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας για την εκλογή νέου Δημάρχου. 

Επιβεβαιώνοντας πληροφορίες των προηγούμενων ημερών, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας Γιώργος Ντίνου δηλώνει στο Αigiovoice ότι κάνει και επίσημα ένα βήμα μπροστά, διεκδικώντας την δημαρχία στα πλαίσια της εσωτερικής διαδικασίας ανάδειξης του νέου επικεφαλής και νέου δημάρχου της πόλης για την επόμενη 3ετία, μέσα στην ομάδα των 17 δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού “Αιγιάλεια τώρα”. 

“Έχω ήδη θέσει τον εαυτό μου στην κρίση των συναδέλφων, άτυπα ενώπιον της ομάδας μας για να δηλώσω ότι προτίθεμαι να διεκδικήσω τη δημαρχία” αναφέρει.        

Στην αφετηρία του αγώνα για τη διαδοχή του Δημήτρη Καλογερόπουλου αναμένεται να βρεθούν και οι Νίκος Καραΐσκος και Βασίλης Χριστόπουλος.  

Όλες οι υποψηφιότητες θα συζητηθούν μεταξύ των 17 με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι υφίσταται η δέσμευση που έχουν αναλάβει έναντι του εκλιπόντος δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου να διαφυλάξουν την ενότητα του συνδυασμού και να αποφασίσουν έγκαιρα για την επόμενη μέρα στο δήμο. Δεν αναμένεται δηλαδή να φτάσουμε στο τέλος της προθεσμίας για την εκλογή νέου δημάρχου που είναι η μεθεπόμενη Κυριακή 27 του μηνός.  

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα