20.1 C
Aigio
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Ο Νικήτας Κουνινιώτης Υποψήφιος στο Επιμελητήριο Αχαΐας με την Π.Α.Ε.Κ.

Αυξημένη δυναμική προσδίδει η υποψηφιότητα του Νικήτα Κουνινιώτη με το ψηφοδέλτιο της Παναιγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης (Π.Α.Ε.Κ.) του Γιώργου Σακελλαρόπουλου.

Ο κ. Νικήτας Κουνινιώτης πήρε την απόφαση να κλείσει θετικά την συμφωνία με τον επικεφαλής της παράταξης και να κατέλθει σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές για το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Τονίζοντας, με δηλώσεις του στο Aigiovoice.gr, ότι αφορμή για αυτή του την υποψηφιότητα ήταν καθοριστική η σκέψη και η πεποίθηση ότι καθένας, και ειδικά οι εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς, έχουν χρέος να μπουν στην “πρώτη γραμμή” και να προσφέρουν.

“Ό,τι και όσο μπορεί ο καθένας, αρκεί να είναι προσφορά ανιδιοτελής και βασισμένη σε γνώση και εμπειρία, αλλά και προσαρμοσμένη σε έναν κοινό στόχο που θα αφορά την στήριξη του επιχειρείν στην περιοχή μας και την αποτελεσματική εκπροσώπηση όλων των επαγγελματιών”, σημείωσε ο κ. Νικήτας Κουνινιώτης.

Όταν ο πρώην επικεφαλής Αρίστος Τηλιγάδης παρέδωσε τη σκυτάλη της ηγεσίας της Π.Α.Ε.Κ. στον διάδοχό του Γιώργο Σακελλαρόπουλο

Την Δευτέρα 30 του μηνός, αργά το απόγευμα, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αχαΐας, στο Αίγιο, διεξήχθη συνάντηση μελών της Παναιγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης.

Στη διάρκεια της συνάντησης είχαμε την ανάδειξη του νέου επικεφαλής της ΠΑΕΚ ο οποίος μετά από πρόσκληση της πλειοψηφίας είναι ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας.

Τόσο ο απερχόμενος επικεφαλής Αρίστος Τηλιγάδης όσο και ο νέος αρχηγός της ΠΑΕΚ δήλωσαν ότι στόχος της κινητοποίησης ενόψει των εκλογών που θα γίνουν μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου (7,8 & 9/12/2024) θα είναι… το Αίγιο να συνεχίσει να παίζει καθοριστικό ρόλο στα επιμελητηριακά, με την δέσμευση να αναδείξει προβλήματα όχι μόνο του επιχειρηματία και του εμπόρου και επαγγελματία, αλλά και γενικότερα αναπτυξιακά θέματα της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα