19.7 C
Aigio
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Γιάννης Ασκούνης: Το Επιμελητήριο Φορέας κοινωνικής αλλαγής, παραγωγικής ανασυγκρότησης και επιχειρηματικής προόδου    

Επέλεξε να είναι υποψήφιος με τον Θεόδωρο Λουλούδη και την παράταξη “Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής”, διότι εκτιμά τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να ‘αλλάξει το χάρτη’ στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δίνοντας έμφαση σε νέες δυνάμεις και νέα οράματα.

Στα πλαίσια της υποψηφιότητάς του ο γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας Γιάννης Ασκούνης στον κλάδο της Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας ‘SECURITY’ απευθύνει κάλεσμα στους συναδέλφους και όλους τους ενεργούς και δραστήριους επιχειρηματίες αλλά και πολίτες της Πάτρας να βρεθούν πλάι στον αγώνα για ανανέωση και ανασυγκρότηση του Επιμελητηρίου αρχής γενομένης βέβαια από την κάλπη για τη νέα εκλογή Δ.Σ. του Δεκεμβρίου.

Η επιστολή – πρόσκληση

Σε περίπου δυο μήνες έχουμε εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Αχαίας! Σε ενδιαφέρει; Αν έχεις επιχείρηση φυσικά και σε ενδιαφέρει, μια και το Επιμελητήριο μπορεί να κάνει πολλά και σημαντικά για την επιχείρησή σου! Γιατί δεν τα έκανε μέχρι σήμερα; Αυτό δεν αφορά το συνδυασμό μας “Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής – Θεόδωρος Λουλούδης”, για αυτό είμαστε εδώ και συμμετέχουμε στην προσπάθεια να αλλάξει αυτό. Γιατί όντως το Επιμελητήριο έχει και τη θεσμική οντότητα και τα εργαλεία για να κάνει πολλά για τις τοπικές επιχειρήσεις! Δες τις προτάσεις και τις δεσμεύσεις του συνδυασμού μας “Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής – Θεόδωρος Λουλούδης” μ’ ένα κλικ στην ιστοσελίδα μας https://epimelitirioprotagonistis.gr/ και στήριξε με τη συμμετοχή σου στην εκλογική διαδικασία αυτή μας την προσπάθεια, σε αφορά άμεσα!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ O Γιάννης Ασκούνης γεννήθηκα και ζει στην Πάτρα, είναι 37 ετών, παντρεμένος με ένα παιδί, απόφοιτος του ΤΕΙ Οργάνωσης & Διαχείρισης Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων & Δικτύων. Η επαγγελματική ενασχόληση αφορά στα συστήματα ασφαλείας (συναγερμοί, κάμερες κ.α.) στην οικογενειακή επιχείρηση ASKOUNIS SECURITY. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει αναλάβει μαζί με τον αδερφό του τα ηνία της επιχείρησης.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα