19 C
Aigio
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Βράβευση Αριστείδη Τηλιγάδη στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ελλήνων Αρτοποιών

Το 35ο πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος,  πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 12-14 Οκτωβρίου στο Porto Rio Hotel, στο οποίο παρευρέθηκε και η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση δια των αντιπροσώπων της. Σύνεδροι αρτοποιών από όλη την Ελλάδα ανέπτυξαν τα προβλήματα του κλάδου ενώ εισηγήθηκαν θέματα που αφορούν την εξέλιξη του ψωμιού και των υποπροϊόντων του στην σύγχρονη εποχή, ενώ πραγματοποιήθηκαν και οι αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπου δυστυχώς για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν συμμετέχει σε αυτό κανένας αρτοποιός από την περιοχή μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση του πανελλήνιου συνεδρίου πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων με την Συντεχνία Αρτοποιών Πάτρας αποκομίζοντας θετικά σχόλια και άριστες εντυπώσεις από όλους τους Συνέδρους ανά την Ελλάδα.

Οι Σύνεδροι κατά την είσοδό τους στην αίθουσα του συνεδρίου έμεναν ενθουσιασμένοι από την μουσειακή συλλογή φωτογραφιών, εκθεμάτων και παλαιών αρτοποιητικών εργαλείων που με μεράκι φρόντισαν να τοποθετήσουν στον εκθεσιακό χώρο ο νέος Πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγίου κύριος Κουτρόπουλος και η νέα Ταμίας κυρία Κονιδάρη, υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια της έμπειρης κυρίας Μαρίας Καβούνη, η οποία στο παρελθόν είχε οργανώσει με επιτυχία ανάλογη μεγάλη επετειακή εκδήλωση στο Αίγιο.

Εξέχουσα στιγμή του τριήμερου συνεδρίου υπήρξε το επίσημο δείπνο την Κυριακή το βράδυ όπου μεταξύ άλλων τιμήθηκε για την 38χρονη συνεχή θητεία και προσφορά του στον κλάδο της Αρτοποιϊας ο κύριος Τηλιγάδης Αριστείδης απερχόμενος Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΟΑΕ και απερχόμενος Πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων.

Μεταξύ άλλων αρτοποιών από το Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή της Αχαίας παρευρέθηκαν η οικογένεια του κύριου Αριστείδη Τηλιγάδη, από την Συντεχνία Αρτοποιών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων ο Πρόεδρος κ. Κουτρόπουλος Πάνος, ο Αντιπρόεδρος κ. Θεοδωρόπουλος Δημήτρης, καθώς και οι συνεργάτες των Προέδρων, ο Πρόεδρος του Αστέρα Τέμενης κ. Παπαδόπουλος Νίκος και ο εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου του κ. Τηλιγάδη στην Αιγιάλεια, ο κ. Γεωργακόπουλος Παναγιώτης. Την βράβευση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΟΑΕ κύριος Μούσιος Μιχάλης ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα του κ. Αριστείδη Τηλιγάδη ενώ ανέδειξε την πολυσχιδή προσωπικότητά του και την πλούσια παρακαταθήκη που αφήνει στην νέα γενιά της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος.

Με Εκτίμηση
Αριστείδης Τηλιγάδης
Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαίας

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα