18 C
Aigio
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Εντυπωσιακή εκκίνηση του 6ου Rally Regularity Monte Vostitsa στα Ψηλά Αλώνια

Με τον ‘εκλεκτό’ της πλειοψηφίας (για αντικαταστάτη του εκλιπόντος δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου) Τάκη Ανδριόπουλο να δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα, οι 34 πανέμορφες ‘καλλονές’ που βρέθηκαν, νωρίτερα το πρωί στην αφετηρία  στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων του Αιγίου, ‘πάτησαν’ το γκάζι της έναρξης του 6ου Rally Regularity Monte Vostitsa.


Ένας από τους πιο επιτυχημένους, τουριστικούς αγώνες, της Αγωνιστικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΛΜΑ) Αιγίου, έγινε και πάλι πόλος έλξης για τους λάτρεις του κλασικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, με προσέλευση απ’ όλη την Ελλάδα.  Η εκκίνηση δόθηκε λίγο πριν τις 11 πρωί σήμερα με τους αγώνες να διεξάγονται μέσα στις ομορφιές της Αιγιάλειας καθώς η επιτυχία του θεσμού της ΑΛΜΑ Αιγίου είναι να διοργανώνει έναν μοναδικό αγώνα, συνδυάζοντας τον αθλητισμό με την ανακάλυψη των φυσικών τοπίων για τους επισκέπτες και βέβαια τα πληρώματα.


Με τα καλοδιατηρημένα ιστορικά αυτοκίνητα από όλη την Ελλάδα, ο αγώνας μας προσφέρει ήδη ένα συναρπαστικό θέαμα. Η διαδρομή του διασχίζει γραφικά χωριά της ορεινής Αιγιάλειας, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να απολαύσουν την μοναδική ομορφιά της φύσης, με πλούσια βλάστηση και πανέμορφα τοπία.


Ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω της επιδείνωσης της υγείας του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου και επανήλθε σε ημερομηνία μετά το πένθος των εννέα ημερών στο δήμο.


Η ανταπόκριση των συμμετεχόντων είναι εντυπωσιακή, με τον αγώνα να συγκεντρώνει φέτες νέες συμμετοχές, ενισχύοντας και το κύρος του αγώνα στο Πρωτάθλημα Regularity Ιστορικών Αυτοκινήτων της ΟΜΑΕ.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα