18 C
Aigio
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Π. Αγγελόπουλος: Επανεκλογή στο σωματείο Ταξί, δυναμική εκπροσώπηση της Αιγιάλειας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία        

Πρόεδρος του Σωματείου ιδιοκτητών αυτοκινητιστών Ταξί Αιγιάλειας, για μια ακόμη θητεία, εξελέγη πρόσφατα ο αυτοκινητιστής και δημοτικός σύμβουλος Αιγιαλείας Παναγιώτης (Πάνος) Αγγελόπουλος. Στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη που μας πέρασε 16-10-2024 στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου “Αλ. Μέγαρης” ο Πάνος Αγγελόπουλος πρώτευσε με 78 ψήφους και ακολούθησαν οι Αναστάσιος Αντωνόπουλος (66), Άγγελος Κάρλος (66), Παντελής Παναγόπουλος (65), Άγγελος Γαλιάτσος (64), Ιωάννης Δρόλαμπας (49) και Παναγιώτης Ραμπαβίλας (45). 

Επίσης εξελέγησαν ως αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΕΙΑΤΑ), κατά σειρά εκλογής, οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Παντελής Παναγόπουλος, Αναστάσιος Αντωνόπουλος, Άγγελος Γαλιάτσος και Άγγελος Κάρλος.   

Προχθές Παρασκευή συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. σε σώμα με πρόσκληση από τον πλειοψηφών σύμβουλο Πάνο Αγγελόπουλο ο οποίος και επανεξελέγη στην προεδρία. Τις λοιπές θέσεις του προεδρείου καταλαμβάνουν:  

-Γαλιάτσος Άγγελος, αντιπρόεδρος,  

-Παναγόπουλος Παντελής, ταμίας 

-Αναστάσιος Αντωνόπουλος, γραμματέας και 

-Κάρλος Άγγελος, Ιωάννης Δρόλαμπας, Ραμπαβίλας Παναγιώτης, μέλη.  

“Σε περίοδο κατά την οποία τα προβλήματα για τους αυτοκινητιστές Ταξί πληθαίνουν και ο αγώνας επιβίωσης γίνεται ακόμη και πιο πολύπλοκος, ο στόχος που βάλαμε να παρακινήσουμε τους συναδέλφους να δώσουν το παρόν τους στην εκλογική διαδικασία, επετεύχθη. Θεωρούμε επιτυχία τη συμμετοχή η οποία μας έδωσε και την ευχέρεια να αυξήσουμε τις έδρες μας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΕΙΑΤΑ) στις 5 και να παραμένουμε επικεντρωμένοι στις διεκδικήσεις μας” αναφέρει ο κ. Αγγελόπουλος.  

Τα σωματεία της Πάτρας και του Αιγίου κατέρχονται με κοινό ψηφοδέλτιο για την ΠΟΕΙΑΤΑ. 

Ο Π. Αγγελόπουλος διατηρεί την προεδρία του σωματείου από το 2010.    

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα