18.6 C
Aigio
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Τάκης Βασιλείου: Βαριά ονόματα προσεχώς… συγκεντρώσεις και πλούσιο πρόγραμμα με επαφές

Λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία ενόψει των επικείμενων Επιμελητηριακών Εκλογών (διεξάγονται το 1ο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου) η παράταξη του Τάκη Βασιλείου “1 – Επιμελητηριακή Κίνηση” φαίνεται ότι οδηγεί πλέον την “κούρσα” έχοντας ήδη ανακοινώσει έναν βασικό κορμό από τις υποψηφιότητες που θα δώσουν δυναμική και θα προδιαγράφουν και την πρωτιά στις κάλπες στο Αίγιο. Πληροφορίες του Αigiovoice.gr αναφέρουν μάλιστα ότι ενώ ο απαιτούμενος αριθμός με υποψηφίους έχει ήδη καλυφθεί, το επόμενο διάστημα θα πέσουν και τα… βαριά χαρτιά με ονόματα στο τραπέζι που θα κάνουν αίσθηση στην Αιγιάλεια και όχι μόνο! Τα γραφεία της παράταξης είναι ήδη στην οδό Μητροπόλεως (απέναντι από τον Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης) όπου καθημερινά πραγματοποιούνται και συναντήσεις των στελεχών που έχουν συμπορευτεί ήδη. Το βάρος βέβαια πέφτει και στο πρόγραμμα περιοδειών αλλά σε επαφές που στόχο έχουν να εμπλουτίσουν τις διεκδικήσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού.

 Πρόσφατα μάλιστα έγινε και συνάντηση γυναικών του συνδυασμού με τον επικεφαλής κ. Βασιλείου και τις πάντα δραστήριες Ντία Παναγοπούλου και Ελισάβετ Πίκουλα Μπομποτσιάρη να υπογράφουν την επιτυχία της συνάντησης!  

Η Αιγιάλεια, και στην περίπτωση της παράταξης “1-Επιμελητηριακή Κίνηση” βάλθηκε να αποδείξει ότι διαθέτει αστείρευτο παραγωγικό αλλά και κοινωνικό δυναμικό!      

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα