20.2 C
Aigio
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στηρίζει τον αγώνα των Ναυτεργατών

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας στηρίζει τον  απεργιακό αγώνα των ναυτεργατών που  στέλνουν ηχηρό μήνυμα στους εφοπλιστές πως θα νεκρώσουν τα λιμάνια αν δεν πραγματοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους.

Σε μία περίοδο που οι ναυτεργάτες στενάζουν  καθημερινά από την ακρίβεια, από  το σκηνικό κάτεργου στους χώρους δουλειάς ως απόρροια των αντεργατικών νόμων, την ώρα που ρημάζονται από την υψηλή ανεργία και    υφίστανται τις τραγικές πολλές φορές συνέπειες με  νεκρούς και σακατεμένους ναυτεργάτες σε Μαύρη και Ερυθρά Θάλασσα στο πλαίσιο της παρατεταμένης και κλιμακούμενης έντασης των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, οι εφοπλιστές αντίθετα σπάνε κάθε ρεκόρ κέρδους, από την εκμετάλλευση των ναυτεργατών και τον πακτωλό εκατομμυρίων που λαμβάνουν από όλες τις κυβερνήσεις, με επιδοτήσεις και φοροαπαλλαγές, με τις αυξήσεις – φωτιά στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, το αφορολόγητο πετρέλαιο.

Συνάδελφοι ναυτεργάτες, έχετε τη στήριξη και την αμέριστη αλληλεγγύη του Ε.Κ.Π. και  των ταξικών συνδικάτων του στον δίκαιο και αδιαπραγμάτευτο αγώνα σας απέναντι στις πιέσεις και την τρομοκρατία. Οι  ζωές σας  και οι ανάγκες σας  είναι πάνω από τα κέρδη των εφοπλιστών. Γιατί γνωρίζουμε καλά πως για να κερδίσουμε εμείς, θα πρέπει να χάσουν αυτοί.

Όλα θα κριθούν στους καταπέλτες Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα