24 C
Aigio
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

ΣΟΚ στην Πάτρα για τον θάνατο σε τροχαίο 31χρονου Πυγμάχου

Σοκ προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, λίγες ώρες πριν την Ανάσταση.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος ήταν το θύμα του τροχαίου που συνέβη λίγα λεπτά πριν τις 22:00 το βράδυ του Μ. Σαββάτου στην Πάτρα, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ανθούπολης, στην οδό Κοζάνης κοντά στο ιδιωτικό θεραπευτήριο “Ολύμπιον”.

Ο 31χρονος οδηγούσε δίκυκλο όταν υπό άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ακαριαία.

Σύμφωνα με την Τροχαία Πατρών, αστυνομικοί του τμήματος ανέλαβαν τον σχηματισμό της δικογραφίας και τα πρώτα στοιχεία έδειξαν ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας αλλοδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το δίκυκλο του 31χρονου. Ωστόσο, είναι ακόμα σε εξέλιξη η προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος. Πάντως ο οδηγός του αυτοκίνητου συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος ξεκίνησε την πυγμαχία σε νεαρή ηλικία στην ΕΑΠ με την οποία πανηγύρισε πολλούς τίτλους και διακρίσεις, πριν συνεχίσει στην ΠΥΓΜΗ με τον προπονητή του Λάμπρο Μιχαλόπουλο. Μετά από μια μεγάλη περίοδο αποχής, επέστρεψε στη δράση κατακτώντας τη Β’ κατηγορία. Αδελφός του είναι ο Γιώργος, υπεύθυνος προπονητής τάε κβο ντο στον ΑΣ Λέων Πάτρας.

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, σε γραπτό μήνυμα του εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του «για τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό ενός νέου ανθρώπου, του συμπολίτη αθλητή Χρήστου Σταυρόπουλου. Ο Δήμαρχος απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, στους φίλους και στους συναθλητές του».



ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥ ΟΔΗΓΟΥ


Στο μεταξύ, συνελήφθη χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος
Τροχαίας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο
ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, κατά το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά έτερος
άνδρας, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο
Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Σε έλεγχο αλκοολομέτρησης που διενεργήθηκε στον συλληφθέντα, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το όχημα του, υπό την επήρεια μέθης.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα