18 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

ΑΙΓΙΟ | 122 υπογραφές εμπόρων κατά της πεζοδρόμησης | Σε Μητροπόλεως, Κλ. Οικονόμου και Γερμανού

Νέος γύρος αντιδράσεων και διαμαρτυριών, αυτή τη φορά από 122 μέλη της Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, με φόντο την πρόταση του Δ.Σ. προς τον Δήμο, να εφαρμοστεί πεζοδρόμηση των Κλεομένους Οικονόμου και Μητροπόλεως, στο Αίγιο.

Αύριο έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της τοπικής κοινότητας και το θέμα θα “φουντώσει” ακόμα περισσότερο, προμηνύοντας σφοδρές αντιπαραθέσεις ακόμα και στο εσωτερικό του Εμπορικού Συλλόγου.

Μάλιστα στη δημόσια ανακοίνωση διαμαρτυρίας που υπογράφουν τα 122 μέλη από τον εμπορικό κόσμο της περιοχής, αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά ότι η πεζοδρόμηση αποβαίνει εις βάρος της αγοραστικής κίνησης και εν τέλει των εσόδων των επαγγελματιών. Και όλα αυτά σε μια δυσοίωνη εποχή!!

Οι υπογράφοντες κάνουν επίσης ιστορική αναδρομή στις αρχικές προθέσεις για πεζοδρόμηση της Μητροπόλεως από τη δημοτική αρχή, την αναστολή υλοποίησης της απόφασης εκείνης και καταφέρονται ενάντια στην πιο πρόσφατη πρόταση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, για πεζοδρόμηση της Κλεομένους Οικονόμου και Γερμανού, κάθε απόγευμα Τρίτης, Πέμπτης και Παρασκευής, από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο.

“Η πεζοδρόμηση θα προκαλέσει με βεβαιότητα τεράστια οικονομική ζημιά στις επιχειρήσεις μας” δηλώνουν μεταξύ άλλων οι υπογράφοντες.

Δείτε την επιστολή διαμαρτυρίας με τις υπογραφές:

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα