18 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ Η Μ. ΓΚΑΓΚΑ | Στα “καλά” η κάμερα δεν ενοχλούσε, στα “δυσάρεστα” ζητήθηκε να κλείσει…!! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα βρέθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο του Αιγίου, στο πλαίσιο επίσκεψης – επιθεώρησης της λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος και καταγραφής των προβλημάτων, των ελλείψεων και των αναγκών του. Όλα αυτά σε σύσκεψη στην οποία προήδρευσε και που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, με την κα Γκάγκα να αναχωρεί αυτή την ώρα για την Αθήνα.

Την κα Γκάγκα υποδέχθηκε ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Ιωάννης Καρβέλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο διοικητής του ιδρύματος κι άλλοι υγειονομικοί παράγοντες της περιοχής.

** Ωστόσο, το άκρως αξιοσημείωτο ότι ενώ το aigiocoive.gr ήταν εκεί, και με σκοπό μάλιστα την πιο άμεση και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών κατέγραφε σε κάμερα τα όσα μεταφέρονταν στην Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας αναφορικά με τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο, ζητήθηκε το κλείσιμο της κάμερας τη στιγμή που άρχισαν να μην λέγονται τα “καλά” της κατάστασης του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Επί όση ώρα (περίπου 4 λεπτά) ο ΥΠΕάρχης Ιωάννης Καρβέλης μιλούσε για τις θετικές προσπάθειες που γίνονται, για την αύξηση ιατρικού προσωπικού, τις χρηματοδοτήσεις και την επιδίωξη να κρατηθεί σε μια εύρυθμη λειτουργία το Νοσοκομείο, η κάμερα έγραφε ανεμπόδιστη! Όταν όμως ο διοικητής μίλησε για “ντροπή” αρχίζοντας αναφορά σε προβληματικές καταστάσεις, διακόπηκε ευγενικά από συμμετέχοντας στο τραπέζι του διαλόγου με την Αναπληρώτρια Υπουργό και ζήτησε από το aigiovoice.gr να… σταματήσει η βιντεοσκόπηση!!!!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο τέλος του βίντεο:

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα