14.5 C
Aigio
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

ΣΟΚ στην πατραϊκή κοινωνία – “Έφυγε” πατέρας δύο παιδιών, 10 μήνες μετά την απώλεια της συζύγου του!

Δεν άντεξε από τη στεναχώρια για τον πρόωρο χαμό της συζύγου του; Όπως και να ‘χει η είδηση για τον ξαφνικό χαμό του 50χρονου αστυνομικού Ηλία Παπαδημητρίου, προκάλεσε σοκ σε όλη την πατραϊκή κοινωνία!

Ο άτυχος ένστολος, που υπηρετούσε στο 3ο Αστυνομικό τμήμα της Πάτρας, “έφυγε” σήμερα το μεσημέρι από τη ζωή ενώ βρισκόταν στο χωράφι του στην ΒΙΠΕ και έκανε εργασίες. Ειδοποίησε συγγενικό του πρόσωπο, ότι δεν αισθανόταν καλά ενώ ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο.

Δυστυχώς όμως ο 50χρονος, που ήταν καλά στην υγεία του και δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, κατέληξε κατά τη διακομιδή του.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ

Ο 50χρονος Ηλίας “έφυγε” από τη ζωή αφήνοντας πίσω του δύο παιδιά, που πηγαίνουν στην 6η δημοτικού και στην 3η γυμνασίου αντίστοιχα, ενώ πριν από μόλις 10 μήνες έχασαν και την αξιολάτρευτη μητέρα τους η οποία “χτυπήθηκε” από καρκίνο!

Σύμφωνα με συγγενείς του 50χρονου, ο σύζυγος της και πατέρας των δύο παιδιών είχε βυθιστεί σε βαθύ πένθος για τον χαμό της γυναίκας του και ίσως ήταν η στεναχώρια αυτή που τον έκανε σήμερα να “λυγίσει”.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

Στο μεταξύ, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εξέφρασε τη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του υπαστυνόμου Ηλία Παπαδημητρίου, συζύγου της αείμνηστης πρώην ληξιάρχου Παραλίας Βασιλικής Τατσιώνα που έφυγε επίσης πρόωρα από τη ζωή, πριν από 10 μήνες.

Ο Δήμαρχος απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στα παιδιά, στους υπόλοιπους συγγενείς και στους οικείους του εκλιπόντος.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα