23.4 C
Aigio
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

ΠΑΤΡΑ | Ακόμα ψάχνουν από πού έπεσε στο κενό η άτυχη γυναίκα στην οδό Ζαϊμη – Σενάρια για το αν την έσπρωξαν ή πήδηξε μετά από τσακωμό

Σε θρίλερ εξελίσσεται η τραγωδία στην οδό Ζαΐμη της Πάτρας με την άτυχη γυναίκα η οποία έπεσε στο κενό βρίσκονταν φριχτό θάνατο.

Στο ερώτημα “από ποιο μπαλκόνι έπεσε η άτυχη γυναίκα” οι αστυνομικοί απάντησαν: “Ακόμα εικάζουμε”!

Όπως φαίνεται και στις νεότερες φωτογραφίες, οι αστυνομικοί ανέβηκαν στην πολυκατοικία που αρχικά θεώρησαν ότι από εκεί έγινε η μοιραία πτώση, όμως στην πορεία εξέτασαν το ενδεχόμενο το κακό να έγινε στην διπλανή πολυκατοικία.

Η υπόθεση ότι κάποιος έριξε τη γυναίκα στο κενό δημιουργήθηκε πρώτον από το ότι το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε αρκετή απόσταση από τις πολυκατοικίες, στη μέση του δρόμου περίπου (Ζαΐμη) και δεύτερον καθώς αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι… μετά το άκουσμα του θορύβου απ’ την πτώση της γυναίκας ακούστηκε κάποιος να την πετά τα τσιγάρα και τον αναπτήρα. Από τα οποία μάλιστα πάρθηκαν αποτυπώματα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα έχει ακουμπήσει άλλο άτομο.

Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι είτε ότι η γυναίκα ρίχτηκε στο κενό από κάποιον – ο οποίος ενδεχομένως πρόλαβε να φύγει – είτε να πήδηξε η ίδια μετά από τσακωμό της με κάποιον. Αφού γείτονες είπαν άλλωστε ότι άκουγαν τσακωμό λίγα λεπτά νωρίτερα.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα