17.4 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

ΑΙΓΙΟ: Αρχή εγγραφών στο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ “ΠΑΛΛΑΔΙΟ” Α. ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗΣ | Δείτε τα ΔΩΡΑ του Φροντιστηρίου που έχει 95% επιτυχία στις Πανελλαδικές!

Ενας νέος κύκλος μαθητικού αγώνα είναι προ των πυλών, είτε για τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου, είτε για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2023.

Και είναι αγώνας που συνδυάζεται με τον αγώνα δρόμου, μαθητών και γονιών, ώστε να εξασφαλίσουν την ιδανική φροντιστηριακή υποστήριξη που θα οδηγήσει σε σίγουρη επιτυχία.

Στο Φροντιστήριο «ΠΑΛΛΑΔΙΟ» Α. ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗΣ, (Ανδρέου Λόντου 1 – 3 στο Αίγιο), που δικαίως οι Υπεύθυνοι και οι Καθηγητές του, υπερηφανεύονται για την εισαγωγή μαθητών τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια, με συνολικό ποσοστό επιτυχίας 95% (!!) και στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις, προετοιμάζονται για τη νέα σχολική σαιζόν.

Με τα ολιγομελή τμήματα, την κάλυψη μαθητών από το Δημοτικό ως το Λύκειο, με e-class ΠΑΛΛΑΔΙΟ, με Συμβουλευτική υπηρεσία Μαθητών και Γονέων μέσω Ψυχολόγου, με Επαγγελματικό Προσανατολισμό, αλλά και με Προετοιμασία για την Τράπεζα Θεμάτων Α & Β Λυκείου.

Οι εγγραφές ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022, και μάλιστα με δελεαστικές προσφορές που κάνουν εύκολη τη ζωή κάθε γονιού, αφού η παρακολούθηση μαθημάτων αφορά όλα τα βαλάντια.

Με πρωταρχικό εφόδιο την ετήσια επιτυχία στις Πανελλαδικές κατά 95%, το Φροντιστήριο «ΠΑΛΛΑΔΙΟ» Α. ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗΣ αποτελεί την… κορυφαία επιλογή!!

Επιλογή που μάλιστα και φέτος συνοδεύεται από ΔΩΡΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ για όσους μαθητές εγγραφούν έως 30 Σεπτεμβρίου 2022.

ΔΩΡΑ ύψους:

500 ευρώ για Α-Β-Γ Λυκείου &

250 ευρώ για Α-Β-Γ Γυμνασίου.

Φροντιστήριο «ΠΑΛΛΑΔΙΟ» Α. ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗΣ – ΑΙΓΙΟ – Οδός Ανδρέου Λόντου 1 – 3

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2691023202 & 6972246361

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα