27.2 C
Aigio
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

ΑΙΓΙΟ: Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής απόφασης για τη Σχολή Φυσικοθεραπείας

“Πάει” και η προσφυγή της αίτησης αναστολής της απόφασης για μεταφορά της Σχολής Φυσικοθεραπείας από το Αίγιο στην Πάτρα.

Το ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα με ανάρτηση του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου κ. Γιώργος Μπέσκος.

Στην ανάρτηση του αναφέρει:

Δυστυχώς πριν από λίγο ενημερώθηκα ότι απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής. Αναμένουμε το σκεπτικό και θα τοποθετηθούμε επ αυτού καθώς ήταν προδηλες οι παραλείψεις της υπουργού και του πρυτάνεως με βάση το νόμο. Την 13 10 2022 εκδικάζεται η κυρία αιτηση που θα κρίνει οριστικά την ύπαρξη η μη του τμήματος φυσικοθεραπειας στο Αίγιο.

Δείτε την ανάρτηση:

Τι σχολιάζουν οι πολίτες:

Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα προκάλεσε για άλλη μία φορά διαδικτυακές συζητήσεις. Με πολίτες να υπερτονίζουν ότι πρόκειται για μια ήττα ελλείψει οργανωμένης τακτικής όσο ακόμα υπήρχε καιρός. Γεγονός που οδήγησε στην υπουργική απόφαση – “ταφόπλακα”, αυτή της μεταφοράς της Σχολής Φυσικοθεραπείας.

Με τις μετέπειτα και εκ των υστέρων κινήσεις της Δημοτικής Αρχής, (τραγούδια στην πλατεία, προσφυγές στο ΣτΕ, αποκλεισμούς του κτηρίου κ.λπ.), να μοιάζουν απλώς σαν “στάχτη στα μάτια” της τοπικής κοινωνίας, αφού εκ των προτέρων ήταν ενέργειες που δεν έδιναν καμιά ελπίδα αλλαγής των εξελίξεων.

Ορισμένοι από τους πολίτες που σχολίασαν στο διαδίκτυο, έγραψαν:

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα