24.6 C
Aigio
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Πρόταση από δημοσιογράφο να δοθεί το όνομα του Δ. Αλεξίου στο Ν. Πάρκο της Πάτρας – Και έκκληση της οικογένειας να ενισχυθεί η “Κιβωτός της Αγάπης”

Κατάθεση υπέρ του Ιδρύματος “Κιβωτός της Αγάπης” ζήτησαν τα μέλη της οικογένειας του Δημήτρη Αλεξίου, του πατρινού επιχειρηματία ο οποίος σκοτώθηκε χθες στο τροχαίο δυστύχημα στο ύψος της αρχαίας Κορίνθου.

Όπως δήλωσε η οικογένεια του, αντί στεφάνων είναι καλύτερα να ενισχυθεί το ίδρυμα στη μνήμη του εκλιπόντος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ

Στο μεταξύ, ο δημοσιογράφος και Γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), Γιώργος Καρβουνιάρης, κατέθεσε δημοσίως και μέσω φέισμπουκ την πρόταση μετονομασίας του Νοτίου Πάρκου της Πάτρας σε “Πάρκο Δημήτρη Αλεξίου”.

Και αυτό διότι ο εκλιπών υπήρξε από τους ένθερμους αγωνιστές της προσπάθειας διεκδίκησης απόδοσης του παραλιακού μετώπου στην πόλη.

Δείτε τι ακριβώς έγραψε ο δημοσιογράφος:

ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ

ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΞΙΟΥ

Ο Δημήτρης Αλεξίου που τόσο άδικα και τόσο νωρίς έφυγε από κοντά μας ήταν ένας άνθρωπος που όλη του τη ζωή έδινε αγώνες για το κοινό καλό, προς όφελος των συμπολιτών του.
Από πολύ νωρίς μαζί με τον Δημήτρη Αιβαλή, τον Νίκο Τζανάκο , τον Χρήστο Πατούχα, και τον Γιάννη Πανταζόπουλο, έδωσαν μάχη για την απόδοση του θαλασσίου μετώπου στους Πατρινούς.
Συνεπώς θα ήταν ορθό για λόγους αναγνώρισης προσφοράς και ανάδειξης ενός ανθρώπου που η δράση του θα ήταν χρήσιμο να βρει μιμητές:
«ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΞΙΟΥ»
Ελπίζω η πρόταση να βρει ευήκοα ώτα και να μην προσκρούσει σε μικροπολιτικές κόντρες και εγωιστικές προσεγγίσεις από αυτές που ζημιώνουν την πόλη χρόνια τώρα!

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα