18.5 C
Aigio
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Φυλλάδιο συμπαράστασης στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο

Συμπαράσταση Αμβρόσιου στους υγειονομικούς που δεν εμβολιάστηκαν!

Φυλλάδιο υπέρ των υγειονομικών που δεν εμβολιάστηκαν και στερήθηκαν τη δουλειά, τον μισθό, την αποζημίωση αλλά και κάθε δικαίωμα είσπραξης επιδόματος από το ταμείο ανεργίας, εξέδωσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Αμβρόσιος.

Καταφερόμενος κατά του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και γνωστοποιώντας την συμπαράσταση του στους υγειονομικούς οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί έξω από το υπουργείο Υγείας, στην Αθήνα, διεκδικώντας με την μέρα και νύχτα εκεί παραμονή τους, το δικαίωμα στο να μπορούν να ζήσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Συγκεκριμένα, το φυλλάδιο αναφέρει:

Και πάλι… ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ !

ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ Νο 4

Θα το επαναλάβουμε:

«Θέλουμε να αγιάσουμε και δεν μας αφήνουν…», λέγει η σοφή λαϊκή παροιμία! Κι εμείς θέλουμε να ησυχάσουμε και να κοιτάξουμε την καλλιέργεια και την σωτηρία της ψυχής μας, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ!

Η νεώτερο ενόχλησις προέρχεται από τον Κυβερνητικό χώρο. Πρόκειται για το μαρτύριο επτάμισυ χιλιάδων (7.500) περίπου ιατρών και νοσηλευτών – νοσηλευτριών, οι οποίοι δεν αποδέχθηκαν να υποβληθούν στο σατανικής εμπνεύσεως εμβόλιο Covid-19 και διά τον λόγον αυτόν ΕΤΕΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, δηλ. τους έπαυσαν από την εργασία τους στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Χώρας και από το έτος 201 παραμένουν ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ και ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ από το Ταμείον Ανεργίας της Χώρας, δηλ. είναι καταδικασμένοι σε θάνατο από την πείνα, αυτοί και η οιγονένεια τους. Ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης, ο οποίο δημοσίως απεκάλεσε τον πατέρα του «κτήνος», ο κύριος υπεύθυνος διά την «κτηνώδη» αυτή συμπεριφορά προς τους αδελφούς μας τους ιατρούς κλπ..!

Κάποιοι εξ αυτών από τους μηνός Φεβρουαρίου του τρ. έτους έχουν εγκατασταθή έξω από το Υπουργείο Υγείας, όπου διαμένουν συνεχώς ημέρα και νύχτα εις ένδειξιν διαμαρτυρίας διά την πρωτοφανή αδικίας της Κυβερνήσεως του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη!

ΤΩΡΑ, λοιπόν, ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΧΩΤΑΤΟΝ (;) ΥΠΟΥΡΓΟΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΝ ΠΛΕΥΡΗΝ

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα