25.6 C
Aigio
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Ο απόηχος της Β΄ Ε.Π.Σ.Α. Β΄ Όμιλος (23η αγωνιστική)

*  5 νίκες γηπεδούχων και 2 νίκες φιλοξενούμενων ήταν το παλμαρέ αυτής της 23ης αγωνιστικής στον 2ο Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.ΣΑ. αφού ισοπαλία δεν εμφανίστηκε ούτε για δείγμα για 2η συνεχόμενη αγωνιστική.

*  3 νίκες (Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας, Αχιλλέας Καμαρών, Φλόγα Ροδιάς)  και 3 ήττες (Άβυθος 2017, Α.Ε. Αιγίου, Αστέρας Τέμενης), ήταν ο απολογισμός των 6 εκπροσώπων της περιοχής μας, αφού ο Απόλλωνας Αιγίου δεν αγωνίστηκε.

*  Στο γήπεδο των Καμαρών ο τοπικός Αχιλλέας επικράτησε του Πανιώνιου/Αχιλλέα Αγυιάς με σκορ 2-1 και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για είσοδο στην προνομιούχο δυάδα.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς η Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας πέτυχε σημαντικότατη εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-0 επί του Ζαβλανίου και αναρριχήθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς η τοπική Φλόγα σ’ ένα ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον επιβλήθηκε των Πετεινών με σκορ 2-1, παίρνοντας παράλληλα μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

*  Στο γήπεδο του Ρίου ο Αστέρας Τέμενης δίνοντας δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 5-0 από την πρωτοπόρο Α.Ε. Δρεπάνου και εξακολουθεί να βρίσκεται στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού.

*  Στο γήπεδο του Προαστίου η Α.Ε. Αιγίου στο 85΄ ήπιε το πικρό ποτήρι της ήττας με σκορ 1-0 από την Αργυρά και χρειάζεται ακόμη 3-4 νίκες για να σώσει οριστικά την παρτίδα.

*  Στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» η Άβυθος 2017 παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια την οποία κατέβαλλε, εν τούτοις δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με σκορ 3-1 και παραμένει σε δεινή βαθμολογική θέση.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς ο ΠΑΟΚ Πάτρας 2018 είχε εύκολο έργο όπως τελικά αποδείχτηκε, αφού επικράτησε της ουραγού Αυτόνομης με σκορ 4-0 αλλά σίγουρα έχει πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι την παραμονή του.

*  Ρεπό για αυτήν την αγωνιστική είχε ο Απόλλωνας Αιγίου.

*  Ο Απόλλωνας Εγλυκάδας είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος (14 νίκες, 7 ισοπαλίες).

*  14 νίκες και 2 ισοπαλίες συμπλήρωσε η Α.Ε. Δρεπάνου στα 16 τελευταία της παιχνίδια.

*  Πρώτη ήττα για τον Πανιώνιο/Αχιλλέα Αγυιάς μετά από 14 παιχνίδια (12 νίκες, 2 ισοπαλίες).

*  16 συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε η ουραγός Αυτόνομη.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Θανάση Τέρπο (Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας) και Μιχάλη Θεοδωρόπουλο (Φλόγα Ροδιάς).

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Βασίλης Θεοδωρακόπουλος (Πανιώνιος/Αχιλλέας) και Κυρηναίος Φουρφουρής (Α.Ε. Δρεπάνου).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι  Διονύσης Ζαφειρόπουλος (Α.Ε. Δρεπάνου), Δημήτρης Χαντάϊ (ΠΑΟΚ Πάτρας 2018) και Κώστας Γαλάνης (Αργυρά).

*  Πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Κώστα Θεοφανόπουλο (Αχιλλέας Καμαρών), Περικλή Μηλιάκη (Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας), Κώστα Κανάγια (Άβυθος 2017), Γιάννη Παντελή (Απόλλων Εγλυκάδας).

*  23 τέρματα φετινό (13 γηπεδούχοι, 10 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την 23η αγωνιστική ή 3,28 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 546 τέρματα (304 γηπεδούχοι, 242 φιλοξενούμενοι) στο φετινό πρωτάθλημα ή 3,39 μ.ο ανά αγώνα.

Βασίλης Δαβαρίας

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα