21.8 C
Aigio
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Ο απόηχος των πλεϊ – οφ Α΄ Ε.Π.Σ.Α. (7η αγωνιστική)

*  2 νίκες γηπεδούχων, 3 νίκες φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν το παλμαρέ αυτής της 7ης αγωνιστικής των πλεϊ – οφ του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

*  Στο γήπεδο της Παραλίας η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας έκανε σκόνη και θρύψαλα την τοπική Δόξα, αφού την συνέτριψε με 7-2 στο σκορ της αγωνιστικής και ανέβηκε στην 4η θέση της ειδικής αυτής βαθμολογίας.

*  Στο γήπεδο των Προσφυγικών το Α.Π.Σ. Πάτραι ύστερα από ολική ανατροπή στην επανάληψη, επικράτησε του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου με σκορ 2-1 και έτσι πολύ δύσκολα θα χάσει την πρωτιά και τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

*  Στο δημοτικό γήπεδο της Κάτω Αχαγιάς η τοπική Αχαϊκή, δεν χαρίστηκε στον Άρη Πατρών που καιγόταν για τους βαθμούς της νίκης, τελικό σκορ 1-1 με τους φιλοξενούμενους απλά να ισοφαρίζουν στο 93΄.

*  Στο Ριόλο η Θύελλα Πατρών έκανε απλά το χρέος της, αφού επιβλήθηκε του τοπικού Πανμοβριακού με σκορ 1-0, αλλά πλέον για την πρωτιά έχει περισσότερο μαθηματικές ελπίδες παρά ουσιαστικές.

*  Στα Βραχνέϊκα η Νίκη Προαστίου είχε εύκολο τελικά έργο όπως αποδείχτηκε, αφού πέτυχε ευρεία νίκη επί του ουραγού Αστέρα Τσουκαλεΐκων με σκορ 4-0, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις εκτός έδρας υποχρεώσεις της.

*  Στα Ζαρουχλέϊκα σ’ ένα ματς παρότι αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες, ο Ατρόμητος Πατρών επικράτησε στο 92΄ του Αετού Πατρών με σκορ 2-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν φέρει το ματς στα ίσα στο 89΄.

*  Πρώτη εντός έδρας ισοπαλία για την Αχαϊκή.

*  Πρώτη ήττα για τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

*  Ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων είναι η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής χωρίς την παραμικρή βαθμολογική συγκομιδή.

*  Καρέ τερμάτων από τον Παύλο Μητρόπουλο (Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας).

*  Ζευγάρι τερμάτων από τον Αποστόλη Καρελά (Νίκη Προαστίου).

*  Για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Γιάννης Σπανός (Κεραυνός Αγίου Βασιλείου).

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Θόδωρος Λαζανάς (Αχαϊκή), Βαγγέλης Γκάτσης (Θύελλα Πατρών)

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Ανδρέας Σπανός (Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας), Κώστας Νίκας (Δόξα Παραλίας), Νίκος Γραμματικόπουλος (Α.Π.Σ. Πάτραι) και Αποστόλης Καρελάς (Νίκη Προαστίου).

*  Πρώτο γκολ για τους Κώστα Καραχάλιο (Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας), Φιλοποίμην Βέρρα (Δόξα Παραλίας), Ηλία Γεωργόπουλο (Α.Π.Σ. Πάτραι), Μάριο Νικολάϊ, Ηλία Μπίτρα (Ατρόμητος Πατρών), Γιάννη Καϊμακά (Νίκη Προαστίου).

Βασίλης Δαβαρίας

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα