23.4 C
Aigio
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Pregame: Αχαιός Σαραβαλίου – Καλάβρυτα

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα η ομάδα των Καλαβρύτων αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα στις 5.00 στο γήπεδο της Αγυιάς τον Αχαιό Σαραβαλίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τα πλέϊ – άουτ του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Οι γηπεδούχοι του Πέτρου Χρηστίδη που προέρχονται από 1 νίκη (Πήγασος Μπεγουλακίου 3-0 εντός), 1 ισοπαλία (Εθνικός/Πολύτεκνος 1-1 εντός) και 2 ήττες (Α.Π.Ο. Αρόη 0-1 εκτός, Αναγέννηση Πατρών 2-5 εκτός), βρίσκονται στην 14η θέση της ειδικής βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 6 βαθμούς και τέρματα 6 υπέρ – 7 κατά (χειρότερη άμυνα).

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Παπαχριστόπουλου και του Κωστή Βλάχου που προέρχονται από 2 νίκες (Δίας Σαραβαλίου 1-3 εκτός, Δόξα Χαλανδρίτσας 3-0 α.α. εντός), 1 ισοπαλία (Πάτρα 2005 3-3 εκτός) και 1 ήττα (Α.Π.Ο. Αρόη 0-3 εκτός), βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που απαρτίζουν την 6η θέση της ειδικής βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 9 βαθμούς και τέρματα 9 υπέρ (κορυφαία επίθεση) – 7 κατά (χειρότερη άμυνα).

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Χαράλαμπος Πετρόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Λεωνίδα Τσούτση και Γιώργο Παυλόπουλο.

Όσον αφορά την προϊστορία ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες τα Καλάβρυτα σε 2 αγώνες έχουν 2 ήττες. Αναλυτικά:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 2015/16  Αχαιός – Καλάβρυτα 1-0

                                   Καλάβρυτα – Αχαιός 1-2 (Ντιούφ)

Βασίλης Δαβαρίας

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα