19.8 C
Aigio
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Ο απόηχος των πλεϊ – άουτ Α΄ Ε.Π.Σ.Α. (4η αγωνιστική)

*  3 νίκες γηπεδούχων, 2 νίκες φιλοξενούμενων και 4 ισοπαλίες ήταν το παλμαρέ αυτής της 4ης αγωνιστικής των πλεϊ – άουτ του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

*  1 ισοπαλία (Καλάβρυτα) και 1 ήττα (Θύελλα Αιγίου) ήταν ο απολογισμός των δύο εκπροσώπων της Αιγιάλειας.

*  Στο δημοτικό στάδιο Αιγίου η τοπική Θύελλα γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από την εκπληκτική Α.Π.Ο. Αρόη με σκορ 1-0 και εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

*  Όσον αφορά την προϊστορία των δύο αυτών ομάδων η Θύελλα Αιγίου σε 9 αγώνες, έχει 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

*  Στο γήπεδο των Καλαβρύτων η τοπική ομάδα αν και βρέθηκε τρείς φορές πίσω στο σκορ από την Πάτρα 2005, κατάφερε ισάριθμες φορές να επιστρέψει και να αποσπάσει ισοπαλία με το εγγλέζικο σκορ 3-3, αλλά παρά ταύτα βρίσκεται πάνω στην κόψη του ξυραφιού.

*  Στο γήπεδο του Ρίου η Αναγέννηση Ψαθοπύργου στο 85΄ έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του Δία Σαραβαλίου με σκορ 2-1 και δείχνει να πατάει πολύ γερά στα πόδια του.

*  Στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» ο Πήγασος Μπεγουλακίου στο 84΄ ήπιε το πικρό ποτήρι της ισοφάρισης (2-2) από την Δόξα Νιφορεΐκων, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να βρεθεί κι αυτός στην κορυφή της βαθμολογίας.

*  Στο γήπεδο του Ρίου σ’ ένα ματς με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ Άνω Καστρίτσι και Ίκαρος Πετρωτού αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, κάτι που στην παρούσα φάση δεν εξυπηρετούσε καμία εκ των δύο.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς Κ. Δαβουρλής’92 και Εθνικός Πατρών/Πολύτεκνος, μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις, τελικό σκορ 1-1 και η αγωνία συνεχίζεται στο κόκκινο αμφότερες και για τις δύο ομάδες.

*  Στα Ζαρουχλέϊκα η Αναγέννηση Πατρών στο ντέρμπι των ουραγών συνέτριψε τον Αχαιό Σαραβαλίου με 5-2 στο σκορ της αγωνιστικής, αλλά βρίσκεται στο -4 από την παραμονή της.

*  Το Λιμνοχώρι και ο Αετός Ρίου ήσαν οι κερδισμένοι αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος αντιμετώπιζαν Ηρακλή Πατρών και Δόξα Χαλανδρίτσας αντίστοιχα, που δεν συμμετέχουν εξ’ αρχής στο φετινό πρωτάθλημα.

*  4 στα 4 για την Α.Π.Ο. Αρόη.

*  Πρώτη νίκη για την Αναγέννηση Πατρών.

*  Πρώτες ισοπαλίες για Καλάβρυτα, Πήγασο Μπεγουλακίου, Κ. Δαβουρλή’92, Πάτρα 2005 και Ίκαρο Πετρωτού.

*  Πρώτη εντός έδρας ήττα για την Θύελλα Αιγίου.

*  Πρώτη εκτός έδρας ήττα για τον Δία Σαραβαλίου.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Δημήτρη Παναγόπουλο (Πάτρα 2005), Παναγιώτη Καράγιωργα (Αναγέννηση Ψαθοπύργου), Χρήστο Ξυπολιά και Κώστα Νικολόπουλο (Αναγέννηση Πατρών).

Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Βασίλης Νικολόπουλος (Αχαιός Σαραβαλίου).

Βασίλης Δαβαρίας

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα