24.1 C
Aigio
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Ο απόηχος των πλεϊ – οφ Α΄ Ε.Π.Σ.Α. (6η αγωνιστική)

*  2 νίκες γηπεδούχων, 3 νίκες φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν το παλμαρέ αυτής της 6ης αγωνιστικής των πλεϊ – οφ του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

*  Στο γήπεδο της Ακράτας η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας ήπιε στο 87΄ το πικρό ποτήρι της ισοφάρισης (2-2) από την Θύελλα Πατρών, ένα αποτέλεσμα πραγματική ταφόπλακα για τις δύο αυτές ομάδες, που πλέον χάνουν το τρένο της διεκδίκησης της πρωτιάς και κατ’ επέκταση τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

*  Στο γήπεδο των Προσφυγικών το Α.Π.Σ. Πάτραι είχε εύκολο τελικά έργο όπως αποδείχτηκε, αφού συνέτριψε τον Πανμοβριακό με σκορ 4-0 και στρογγυλοκάθεται στον διθέσιο καναπέ της κορυφής της βαθμολογίας.

*  Στο γήπεδο του Προαστίου ο Άρης Πατρών επικράτησε της τοπικής Νίκης με σκορ 2-1 και μοιράζεται κι αυτός το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στον Άγιο Βασίλειο στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος» ο τοπικός Κεραυνός χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία επιβλήθηκε του ουραγού Αστέρα Τσουκαλεΐκων με σκορ 3-0, αλλά πολύ δύσκολα θα προλάβει τους πρωτοπόρους.

*  Στα Ζαρουχλέϊκα η Αχαϊκή έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του Ατρομήτου Πατρών με σκορ 1-0, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στο -5 από την κορυφαία δυάδα.

*  Στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» η Δόξα Παραλίας πέτυχε ευρεία νίκη επί του Αετού Πατρών με σκορ 4-1, προσπαθώντας να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία.

*  Πρώτη νίκη για την Δόξα Παραλίας.

*  Πρώτη εντός έδρας νίκη για τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

*  Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Αχαϊκή.

*  Πρώτη ισοπαλία για την Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας.

*  Πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία για την Θύελλα Πατρών.

*  Ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων είναι η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής χωρίς την παραμικρή βαθμολογική συγκομιδή.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Στέλιο Αγριμάκη (Α.Π.Σ. Πάτραι), Βαγγέλη Γκάτση (Θύελλα Πατρών), Κώστα Νίκα (Δόξα Παραλίας) και Νίκο Σταυριανόπουλο (Κεραυνός Αγίου Βασιλείου).

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Γιάννης Σπανός (Κεραυνός Αγίου Βασιλείου).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Θόδωρος Λαζανάς (Αχαϊκή), Βαγγέλης Γκάτσης (Θύελλα Πατρών) και Κώστας Μεντζελόπουλος (Άρης Πατρών).

*  Πρώτο γκολ για τους Μιχάλη Κάρδαρη (Α.Π.Σ. Πάτραι), Κώστα Νίκα και Νίκο Γκολφινόπουλο (Δόξα Παραλίας), Νίκο Σταυριανόπουλο (Κεραυνός Αγίου Βασιλείου), Γιώργο Θεοφάνη (Αετός Πατρών), Αποστόλη Καρελά (Νίκη Προαστίου).

Βασίλης Δαβαρίας

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα