22.9 C
Aigio
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Pregame: Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας – Θύελλα Πατρών

Παίζοντας ένα από τα τελευταία της χαρτιά όσον αφορά την πρωτιά,  η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας υποδέχεται σήμερα το απόγευμα στις 5.00 μ.μ. στο γήπεδο της Ακράτας την Θύελλα Πατρών, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τα πλέϊ – οφ του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Οι γηπεδούχοι του Φίλιππα Σχοινά προέρχονται 3 νίκες (Αχαϊκή 3-0 εκτός, Πανμοβριακός 4-1 εντός, Ατρόμητος Πατρών 2-0 εντός) και 2 ήττες (Α.Π.Σ. Πάτραι 1-3 εκτός, Άρης Πατρών 0-2 εκτός) και βρίσκονται στην 4η θέση της ειδικής βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς και τέρματα 10 υπέρ (2η καλύτερη επίθεση) – 6 κατά.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του προέρχονται από 4 νίκες (Αετός Πατρών 2-0 εκτός, Αστέρας Τσουκαλεΐκων 3-1 εκτός, Δόξα Παραλίας 2-0 εντός, Νίκη Προαστίου 2-1 εντός) και 1 ισοπαλία (Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 0-0 εντός) και βρίσκονται στην 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς και τέρματα 9 υπέρ – 2 κατά (κορυφαία άμυνα).

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Ιωάννης Πράνταλος με βοηθούς τον κ. Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και Ορέστη Χριστόπουλο.

Δεν υπάρχει προϊστορία ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες.

Βασίλης Δαβαρίας

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα