25.1 C
Aigio
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

 Ο απόηχος της Γ΄ Εθνικής 4ος Όμιλος (25η αγωνιστική)

*  5 νίκες γηπεδούχων και 1 ισοπαλία ήταν το παλμαρέ αυτής της 25ης αγωνιστικής για τον 4ο  Όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, αφού οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι απουσίαζαν

*  1 νίκη (Διαγόρας Βραχνεΐκων) και 1 ήττα (Παναχαϊκή) ήταν ο απολογισμός των 2 εκπροσώπων του νομού μας, αφού ο Παναιγιάλειος δεν αγωνίστηκε.

*  Στο Αγρίνιο στο δημοτικό γήπεδο Αγίου Κωνσταντίνου η Παναχαϊκή αν και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από τον τοπικό Παναγρινιακό, εν τούτοις από προχθές έκοψε πρώτη το νήμα του πρωταθλητισμού και πλέον έχει στραμμένη την προσοχή της στα μπαράζ ανόδου.

*  Στο δημοτικό γήπεδο των Βραχνεΐκων ο τοπικός Διαγόρας πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ 2-1 επικράτησε του ΠΑΟ Βάρδας, αλλά ακόμη βρίσκεται σε μειονεκτική θέση και θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να σώσει την παρτίδα.

*  Στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου ο Εθνικός Σκουλικάδου παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας και μ’ ένα τέτοιο αποτέλεσμα οι μεν γηπεδούχοι υποβιβάστηκαν, οι δε φιλοξενούμενοι έχασαν το τρένο της διεκδίκησης της ανόδου.

*  Στο δημοτικό γήπεδο της Γαστούνης ο τοπικός Αίαντας έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του Α.Ο. Διαβολιτσίου με σκορ 3-2 και έτσι σφράγισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

*  Στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο ο Ναυπακτιακός Αστέρας επιβλήθηκε του Αχέροντα Καναλακίου με σκορ 2-0 και χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στο φινάλε του πρωταθλήματος για να σφραγίσει το εισιτήριο της παραμονής του.

*  Η Αναγέννηση Άρτας ήταν η κερδισμένη αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος αντιμετώπιζε τον Αμβρακικό Λουτρού, που ως γνωστόν έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

*  Ρεπό για αυτήν την αγωνιστική είχε ο Παναιγιάλειος.

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Νίκος Δούλος και Νίκος Καράμπελας (Αίας Γαστούνης), Βασίλης Γκόλιας (Παναγρινιακός), Λόρι Κέρι (Παναχαϊκή), Μοχάμεντ Ουατάρα (Εθνικός Σκουλικάδου) και Γρηγόρης Νιφορόπουλος (Ναυπακτιακός Αστέρας).

*  Πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Νίκο Βλασόπουλο και Αλέξανδρο Σπανό (Διαγόρας Βραχνεΐκων) και Παναγιώτη Τσιρίκο (ΠΑΟ Βάρδας).

*  18 τέρματα (13 γηπεδούχοι, 5 φιλοξενούμενοι) σημειώθηκαν σε αυτή την 25η αγωνιστική, δηλαδή (3,00) μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 358 τέρματα (207 γηπεδούχοι, 151 φιλοξενούμενοι) στο φετινό πρωτάθλημα ή 2,39 μ.ο ανά αγώνα.

Βασίλης Δαβαρίας

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα