20.7 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Ο απόηχος της Β΄ Ε.Π.Σ.Α. 2ος Όμιλος (20η αγωνιστική)

*  3 νίκες γηπεδούχων, 3 νίκες φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν το παλμαρέ αυτής της 20ης αγωνιστικής στον 2ο Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.ΣΑ.

*  3 νίκες (Αχιλλέας Καμαρών, Απόλλων Αιγίου, Αστέρας Τέμενης) και 4 ήττες (Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας, Φλόγα Ροδιάς, Άβυθος 2017, Α.Ε. Αιγίου), ήταν ο απολογισμός των 7 εκπροσώπων της περιοχής μας.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς ο Αχιλλέας Καμαρών ξεπέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο της ουραγού Αυτόνομης, αφού την κέρδισε με σκορ 4-0 και βρίσκεται πλέον στο -2 από την προνομιούχο δυάδα.

*  Στο γήπεδο του Νικολάου Πλαστήρα ο Αστέρας Τέμενης σ’ ένα ακόμη κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι επικράτησε της Αβύθου 2017 με σκορ 3-1, παίρνοντας παράλληλα μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς στην κοινή έδρα των δύο ομάδων, ένας εκπληκτικός Απόλλωνας Αιγίου συνέτριψε την Φλόγα Ροδιάς με 6-1 στο σκορ της αγωνιστικής, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

*  Στο γήπεδο της Ζήριας η Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από την Α.Ε. Δρεπάνου, η οποία πλέον στρογγυλοκάθεται μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον τόσο εντός τεσσάρων γραμμών (διαιτησία), όσο και εκτός γηπέδου ιδίως μετά το φινάλε του αγώνα, η Α.Ε. Αιγίου ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ Πάτρας 2018 με σκορ 3-0 και αρχίζει να μην αισθάνεται και τόσο ασφαλής ενόψει συνέχειας του πρωταθλήματος.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς ο Πανιώνιος/Αχιλλέας ύστερα από ολική ανατροπή επικράτησε των Πετεινών με σκορ 2-1 και διατηρήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» ο Απόλλωνας Εγλυκάδας κόλλησε στην λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο το ψυχωμένο Ζαβλάνι, αλλά παρά ταύτα έστω και με βραχεία κεφαλή διατηρήθηκε στην προνομιούχο δυάδα.

*  Ρεπό για αυτήν την αγωνιστική είχε η Αργυρά.

*  Ο Απόλλωνας Εγλυκάδας είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος (12 νίκες, 7 ισοπαλίες).

*  11 νίκες και 2 ισοπαλίες συμπλήρωσε η Α.Ε. Δρεπάνου στα 13 τελευταία της παιχνίδια.

*  10 νίκες και 2 ισοπαλίες συμπλήρωσε ο Πανιώνιος/Αχιλλέας Αγυιάς στα 12 τελευταία του παιχνίδια.

*  Πρώτη νίκη μετά από 5 σερί ήττες για τον Απόλλωνα Αιγίου. 

*  13 συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε η ουραγός Αυτόνομη.

*  Καρέ τερμάτων από τον Γιώργο Μαρή (Απόλλων Αιγίου), που είναι το 4ο συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τον Αντώνη Χότζα (ΠΑΟΚ Πάτρας 2018).

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Διονύσης Ζαφειρόπουλος (Α.Ε. Δρεπάνου).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Φιλήμονας Μακρυγιαννάκης (Αστέρας Τέμενης) και Δημήτρης Καυγάς (Αχιλλέας Καμαρών).

*  Πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Κώστα Βαγγελάτο (Αστέρας Τέμενης), Γιώργο Κωτσή (ΠΑΟΚ Πάτρας), Γιώργο Σγούρα (Πετεινοί), Κώστα Χρηστάτο (Πανιώνιος/Αχιλλέας).

*  24 τέρματα (12 γηπεδούχοι, 12 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την 20η αγωνιστική ή 3,42 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 463 τέρματα (259 γηπεδούχοι, 204 φιλοξενούμενοι) στο φετινό πρωτάθλημα ή 3,31 μ.ο ανά αγώνα.

Βασίλης Δαβαρίας

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα