Ηττήθηκε και στο Καναλάκι ο Παναιγιάλειος… 1-0 από τον Αχέροντα!

0
2496

Με άδεια… χέρια επέστρεψε και από το Καναλάκι ο Παναιγιάλειος, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Αχέροντα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα για τους “μελανόλευκους” που βλέπουν την άμμο στην κλεψύδρα να αδειάζει ολοένα και γρηγορότερα, αναφορικά με την προσπάθειά τους για παραμονή στην Κατηγορία, μιας και ήδη βρίσκονται στο -8 από τη γραμμή σωτηρίας της βαθμολογικής κατάταξης.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση- υπέρ του Αχέροντα- σημείωσε στο 25′ ο Θεοδωράκης έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παπανίκου, ενώ στο 56′ η ομάδα του Καναλακίου απώλεσε πέναλτι με τον Βέρμπη να νικιέται από τον γκολκίπερ του Παναιγιαλείου Ιωαννίδη.

Αχέρων Καναλακίου: Βλάχος, Καπίας (35′ Εμβραϊζογλου / 88′ Πόγιας), Ντατίδης, Θεοδωράκης, Ζδράβος, Κωνσταντίνου, Παπανίκου, Γκότσης, Τσούτσης, Βέρμπης (68′ Ροβίνας), Γεωργίου (68′ Βασιλειάδης).
Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Μακρίδης, Σ. Αφούσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης (65′ Αναστόπουλος), Αλ. Αφούσι, Σκούτας (65′ Καράκουτης), Λιάτος (79′ Ψωμαράς), Τοκάμ, Βλαχόπουλος.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:
Αχέρων Καναλακίου-Παναιγιάλειος 1-0
ΠΑΟ Βάρδας-Παναχαϊκή 2-4
Διαγόρας Βραχνεΐκων-Αίας Γαστούνης 3-0
Εθνικός Σκουλικάδου-Παναγρινιακός 0-0
Ναυπακτιακός Αστέρας-Τηλυκράτης 1-2
Αμβρακικός Λουτρού-Α.Ο. Διαβολιτσίου 0-3 α.α.
Ρεπό: Αναγέννηση Άρτας