20.7 C
Aigio
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Που’Σαι Θανάση- «Συμφωνία μεταγραφής;»

«Φούντωσαν» οι συζητήσεις στα τοπικά δημοτικά πηγαδάκια της Αιγιάλειας μετά την κατάθεση ανεξαρτητοποίησης στην Πρόεδρο του Δ.Σ Αιγιαλείας ,από την παράταξη του Χρήστου Γούτου, του Δημοτικού Συμβούλου ΔΕ Ακράτας , Αθανάσιου Χρυσανθόπουλου.  Ο οποίος να θυμίσουμε είναι εκ των ‘5’ που είχαν υποβάλλει την ένσταση για την πλατεία Αγίας Λαύρας στο κέντρο του Αιγίου, υπόθεση που οδήγησε στην παρατεταμένη στασιμότητα της πλατείας ως ανενεργό εργοτάξιο.

Οι λόγοι που αναφέρει στην επιστολή του είναι για διαφωνίες που έχει σε σημαντικά θέματα, για έλλειψη σαφούς στρατηγικής και αδυναμία εκφοράς προγραμματικού και πολιτικού λόγου.

Η παραίτησή του έχει προκαλέσει σε ενδοπαραταξιακό επίπεδο συζητήσεις μεταξύ στελεχών να πυκνώνουν και ορισμένους να μη διστάζουν να χρησιμοποιούν βαρύτατες εκφράσεις κάνοντας λόγο ακόμα και για στάση με χαρακτηριστικά «πολιτικής προδοσίας» απέναντι στον επικεφαλής Χρήστο Γούτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aigiovoice.gr οργιάζουν οι φήμες για «συμφωνία μεταγραφής» σε άλλη παράταξη που «κρύβεται» όπως λέγεται πίσω από την ανεξαρτητοποίησή του.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα