18 C
Aigio
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Pregame: Κ. Δαβουρλής’92 – Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας

Επικίνδυνη έξοδος για την Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας η οποία αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο της Αγυιάς τoν Κ. Δαβουρλή’92, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Ράπτη μετά τον υποβιβασμό τους πέρυσι από την ανώτερη κατηγορία του νομού μας, θα επιδιώξουν να επανέλθουν σ’ αυτή όσο το δυνατόν πιο σύντομα και πολλοί ισχυρίζονται ότι θα βρίσκονται σταθερά σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Νίκου Ψυχογιάννη αυτοί χωρίς φόβο και ιδιαίτερο άγχος, αλλά αντίθετα με περίσσιο θάρρος και ενδεχομένως και θράσος  θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, που αν μη τι άλλο θα τους δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Χρήστος Αργυρόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ανδρέα Μαργαρώνη και  Σταύρο Παπιγκιώτη.

Όσον αφορά την μικρή προϊστορία των δύο αυτών ομάδων η Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας, σε 2 αγώνες έχει 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Αναλυτικά:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018/19:   Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας – Κ. Δαβουρλής 1-0 (Τριανταφύλλου)                                                    

                                  Κ. Δαβουρλής – Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας 3-3 (2 Τέρπος, Σάλαϊ)

Βασίλης Δαβαρίας

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα