19 C
Aigio
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

ΡΟΔΙΝΗ: 20 χρόνια για άσφαλτο, αλλά… τσιμέντο μπήκε στην παραλία!


Κραυγή διαμαρτυρίας από κατοίκους της Ροδινής, που είναι στα όρια του Δήμου Πατρέων, διότι βιώνουν κάτι αντίστοιχο με αυτό που είδαμε προ ημερών στην περιοχή Βούντενης. Μόνο που το βιώνουν εδώ και… 20 ολόκληρα χρόνια! Ένας χωματόδρομος που δεν ασφαλτοστρώνεται παρά τις συνεχείς περί αυτού υποσχέσεις… Και παρότι έχουν χτιστεί πολλές κατοικίες μόνιμης διαβίωσης.

Πρόκειται για την οδό Σεφέρη που φθάνει ως την οδό Αγαμέμνονος η οποία, ελέω της εγκατάλειψης, έχει μετατραπεί σε… μόνιμη χωματερή (φωτογραφία πάνω). Εκεί διαμένουν πάνω από σαράντα οικογένειες, χειμώνα – καλοκαίρι.

Από το μακρινό 2004 έχει γίνει η αίτηση για ασφαλτόστρωση, από τον κάτοικο Φώτη Παπανδρικόπουλο. Μέχρι σήμερα, όμως, 18 χρόνια μετά, η άσφαλτος δεν έχει φτάσει ακόμα στην περιοχή!

Έτσι οι κάτοικοι κάθε χειμώνα «πνίγονται» στη λάσπη, ενώ το καλοκαίρι έχουν τη «σκόνη» να προκαλεί το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε καθημερινή βάση. Ένα πρόβλημα που παραμένει παρά τις συνεχείς εκκλήσεις τους.

ΒΡΗΚΑΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟ… ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!

Και ταυτόχρονα, το μόνο που είδαν οι κάτοικοι, ήταν τα συνεργεία να μπαζώνουν την παραλία, βάζοντας παντού τσιμέντο και αφήνοντας κακοτεχνίες πίσω τους, (φωτογραφίες κάτω), όπως διατείνονται οι κάτοικοι της περιοχής.

2

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα