17.4 C
Aigio
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Δείτε τι είπε και τι έκανε σε Αίγιο και Παναγοπούλα ο Πρωθυπουργός (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν τοπικά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δωρίζοντας του ένα στυλό, για να υπογράψει τα μεγάλα έργα που πρόκειται να γίνουν στην περιοχή. Στον πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στην Αχαΐα, το Αίγιο, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στις 10:20 πμ. το πρωί. Η επίσημη υποδοχή έγινε στο κέντρο του Αιγίου, στην οδό Μητροπόλεως στο καφέ “Μονόδρομος”, απέναντι από τον Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης.

Ο ίδιος είπε κατά την υποδοχή του από τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Αιγιαλείας της ΝΔ Βασίλη Σταθακάρο:

“Κάθε φορά που έρχομαι στην Πάτρα, σταματώ στο Αίγιο…”

Στην υποδοχή ήταν όλοι οι βουλευτές του Νομού, ο Ανδρέας Κατσανιώτης (υφυπουργός Εξωτερικών), Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου καθώς και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ Αντώνης Κουνάβης. Ήταν επίσης ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας Χαράλαμπο Μπονάνο.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο Παύλος Μαρινάκης, Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και ο επίσης Αχαιός Μιχάλης Μπεκίρης, Διευθυντής στο Πολιτικό Γραφειο του Πρωθυπουργού.

Στην Πάτρα για το διήμερο θα βρίσκεται πλειάδα κυβερνητικών στελεχών.

Τι άλλο είπε ο Πρωθυπουργός:

“Θα κρατήσετε ένα πράγμα από αυτή την κυβέρνηση. Είμαστε συνεπείς σε αυτά που λέμε. Δεν θα τάξουμε κάτι το οποίο γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι δεν θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια σε πολλούς διαφορετικούς τομείς”, είπε από το κέντρο της πόλης του Αιγίου ο Πρωθυπουργός.

«Το δίλημμα είναι: θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω; Θα συνεχίσουμε σε μία πορεία ανάπτυξης η οποία δημιουργεί θέσεις εργασίας, βελτιώνει το εισόδημα των πολιτών, προσελκύει επενδύσεις ή θα γυρίσουμε πίσω στις εποχές τις οποίες θέλουμε να ξεχάσουμε οριστικά: των δημοψηφισμάτων, των κλειστών τραπεζών, των συνταξιούχων οι οποίοι έκλαιγαν έξω από τα ΑΤΜ» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με πολίτες στο Αίγιο στο Αίγιο σήμερα το πρωί, πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στην Αχαΐα.

«Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια θωράκισης της Άμυνας της χώρας ή θα αρχίσουμε να λέμε κουβέντες του αέρα, ότι θα ακυρώσουμε την Ελληνογαλλική συμφωνία και δεν θα παραλάβουμε τα Rafale και τις Belharra, όπως πρόσφατα ακούστηκε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» συνέχισε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Και τελικά ποια παράταξη και ποιος αρχηγός είναι πιο κατάλληλος να κρατάει το τιμόνι της χώρας σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς; Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας;»

ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΑ
Ακολούθησε η υπογραφή της σύμβασης για το σιδηροδρομικό έργο Αίγιο – Ρίο από τον πρόεδρο της ΕΡΓΟΣΕ κ.Βίνη και τους υπευθύνους της κοινοπραξίας που κατασκευάζει τη νέα διπλή σιδηροδρομική γραμμή (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΜΥΤΗΛΥΝΑΙΟΣ) παρουσία του Υφυπουργού Υποδομών κ. Καραγιάννη και βέβαια του πρωθυπουργού.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα