20.8 C
Aigio
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Pregame Παναιγιάλειος – Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας

Με στόχο να διατηρηθεί στην μοναξιά της κορυφής ο Παναιγιάλειος υποδέχεται σήμερα το μεσημέρι στις 3.00 μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο του Αιγίου την Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για τον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Οι γηπεδούχοι του Φίλιππα Σχοινά που προέρχονται από 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία τους παιχνίδια, βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς και τέρματα 12 υπέρ (2η καλύτερη επίθεση) – 2 κατά (καλύτερη άμυνα) και εντός έδρας έχουν 3 νίκες (Απόλλων Εγλυκάδας 3-0, Εθνικός/Πολύτεκνος 1-0, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 3-0).

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Λεωνίδα Κατσαρέλια που σημειωτέον δίνουν δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι, βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που απαρτίζουν την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού προέρχονται από 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες στα 6 τελευταία τους παιχνίδια, έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς και τέρματα 7 υπέρ – 5 κατά και εκτός έδρας έχουν 2 νίκες (Ατρόμητος Πατρών 1-0, Απόλλων Εγλυκάδας 2-0) και 1 ήττα (Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 1-4).

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Ιωάννης Πράνταλος με βοηθούς την κ. Αλεξία Σταθοπούλου και τον κ. Κωνσταντίνο Κούβελα

Όσον αφορά την προϊστορία ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες, ο Παναιγιάλειος σε 2 αγώνες έχει 2 νίκες. Αναλυτικά:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019/20:  Παναιγιάλειος  – Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας 2-0 (2 Χριστόπουλος)

                                   Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας – Παναιγιάλειος 0-4 (Μπούνας, Μπακατσέλος, Σκούτας, Γκάτσης)

Βασίλης Δαβαρίας

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα