20.8 C
Aigio
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Pregame Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας – Aργυρά

Θέλοντας να μην χάσει την επαφή της με την προνομιούχο πεντάδα, η Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας υποδέχεται σήμερα το μεσημέρι στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο των Καμαρών την Αργυρά, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για τον 2ο  Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Οι γηπεδούχοι του Νίκου Ψυχογιάννη που προέρχονται από 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες στα 6 τελευταία τους παιχνίδια, μοιράζονται την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 8 βαθμούς και τέρματα 9 υπέρ – 7 κατά (2η καλύτερη άμυνα) και εντός έδρας έχουν 2 νίκες (Άνω Καστρίτσι 1-0, Φλόγα Ροδιάς 4-1).

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Κώστα Καψάλη αυτοί προέρχονται από 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες στα 6 τελευταία τους παιχνίδια και βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 7 βαθμούς και τέρματα 6 υπέρ (4η χειρότερη επίθεση) – 12 κατά και εκτός έδρας έχουν 1 νίκη (Άνω Καστρίτσι 1-0) και 1 ήττα (Φλόγα Ροδιάς 0-3).

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Χρήστος Αργυρόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Γκλαβά και Ιωάννη Ζαντέλη.

Όσον αφορά την μικρή προϊστορία ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες η Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας σε 3 αγώνες έχει 2 νίκες και 1 ήττα. Αναλυτικά:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019/20:  Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας – Αργυρά 1-2 (Ασημακόπουλος)

                                       Αργυρά – Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας δεν διεξήχθη

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021/22:  Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας – Αργυρά 1-0 (Λούλια)

                                       Αργυρά – Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας 2-4 (2 Τζελάϊ, Τέρπος, Κορδοτός)

Βασίλης Δαβαρίας

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα