14.5 C
Aigio
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ ΝΔ: Ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν (…) υποψήφιους;

Το μάθαμε και το μεταδίδουμε… Η Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα αναζητεί υποψήφιο για να συμπληρώσει το παζλ του ψηφοδελτίου σε επίπεδο ανδρών!

Προφανώς η “είδηση” κρύβεται στο γεγονός ότι κανείς δεν περίμενε πως το κυβερνών κόμμα θα επιδιδόταν σε έναν αγώνα δρόμου για να πείσει υποψήφιους. Όταν μάλιστα μόλις ‘2’ χρειάζονται για να “κλείσει” η ομάδα των ανδρών υποψηφίων βουλευτών.

Απαιτούνται δύο, διότι θα είναι ‘5’ οι υποψήφιοι άνδρες και ‘7’ οι γυναίκες. Οι τρεις υπάρχουν ήδη και είναι οι νυν εκλεγμένοι βουλευτές (ο υφ. Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Άγγελος Τσιγκρής και ο Ιάσονας Φωτήλας), ενώ εκ των λοιπών ανδρών υποψηφίων του ψηφοδελτίου των προηγούμενων εκλογών ήταν: ο νυν Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που αυτή τη φορά δεν θα είναι στην Αχαΐα, ο Θανάσης Νταβλούρος και ο Γιώργος Κουτρουμάνης, που επίσης δεν θα είναι υποψήφιοι.

Έτσι έμειναν κενές δύο θέσεις τις οποίες δίνει “μάχη” η τοπική ΔΕΕΠ για να μπορέσει να συμπληρώσει. Ήδη έχουν γίνει τηλέφωνα σε στελέχη από την Αιγιάλεια, τα Καλάβρυτα και τον Ερύμανθο, αλλά μέχρι ώρας ουδείς έχει πει το “ΝΑΙ”.

Κατά συνέπεια, οι θέσεις είναι ακόμα κενές… και οι προθεσμίες για τους προτεινόμενους υποψήφιους, προς τα “κεντρικά” του κόμματος, πιέζουν αφόρητα…

Πράγμα που εγείρει συζητήσεις ως προς τα αίτια, εφόσον συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, κομμάτων εξουσίας και δη με “αέρα” πρωτιάς, ο συνωστισμός ενδιαφερομένων είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο. Για τον λόγο αυτό κάποιες “κακές γλώσσες” κάνουν λόγο για… αποτέλεσμα ενδοπαραταξιακών διαφωνιών ή παραπόνων με αποδέκτη την τοπική νομαρχιακή και όχι φυσικά το ίδιο το κόμμα.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα