20.1 C
Aigio
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Χ. Μπονάνος: Σε θέματα Δημόσιας Υγείας έχω… αχρωματοψία” | Το δήλωσε σε Ημερίδα των Ρευματοπαθών Πάτρας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

“Η αυτοδιοίκηση εκπρόσωπος δικός σας και εγώ είμαι πρόθυμος να πάμε μαζί απέναντι σε όποιον υπουργό Υγείας, γιατί εγώ στο θέμα της Δημόσιας Υγείας έχω… αχρωματοψία”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, σήμερα το πρωί, χαιρετίζοντας την Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Πάτρας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Εκπαιδευτικό Όμιλο “ΒΕΡΓΗ”, στο ξενοδοχείο City Loft Hotel (Βαλτετσίου 6).

ΔΕΙΤΕ βίντεο απ’ τις τοποθετήσεις του κ. Μπονάνου:

Σκοπός της Ημερίδας, είναι η ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με τα προβλήματα της ευπαθούς ομάδας των Ρευματοπαθών. Πιο συγκεκριμένα, όπως άλλωστε ήταν και το θέμα της Ημερίδας, η ενημέρωση γύρω από:

Προβλήματα – Ανάγκες – Διεκδικήσεις των Ρευματοπαθών στην Περιφέρεια

Τις εργασίες “άνοιξε” η Πρόεδρος του Συλλόγου Ρευματοπαθών Πάτρας και Αντιπρόεδρος της ΡευΜαζην, κα. Φωτεινή Ασημακοπούλου.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Μπονάνος εξήρε τη σημασία που έχει ένα άλλο μοντέλο Υγείας που να επικεντρώνεται στην Α/θμια περίθαλψη που μάλιστα να εφημερεύει επί 24ωρης βάσης, ώστε να αποσυμφορηθούν τα δημόσια νοσοκομεία από τέτοια περιστατικά, αλλά και οι ασθενείς να πάψουν να υφίστανται την γνωστή και πάγια ταλαιπωρία!

Την Ημερίδα συντόνισε ο Δημοσιογράφος Χρήστος Ξάνθης.

ΔΕΙΤΕ φωτό:

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα