19.7 C
Aigio
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Η Κατερίνα Καραφωτιά υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με την Ν.Δ.

Τελικά υπήρξε η αλλαγή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για την Αχαΐα. Η άξια Επιστήμονας, Λογοθεραπεύτρια, κα Κατερίνα Καραφωτιά από το Αίγιο είναι πια Υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας, μετά την αποχώρηση της Ευρωπίας Συνοδινού.

Ποια ήταν η δήλωση της κας Ευρωπίας Συνοδινού:

«Προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι με υποχρεώνουν να αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Θα συνεχίσω ωστόσο με όλες μου τις δυνάμεις να στηρίζω τη Νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο για μία ακόμη φορά ευχαριστώ για την τιμητική πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας. Εξακολουθώ να είμαι παρούσα σε αυτή την κρίσιμη για τη χώρα εκλογική αναμέτρηση. Καλό αγώνα σε όλους!».

Η Κατερίνα Καραφωτιά, που παίρνει τη θέση της Ευρωπίας Συνοδινού, είναι λογοθεραπεύτρια και σύζυγος του πρώην αντιδημάρχου Βασίλη Χριστόπουλου. Η ίδια έκανε την εξής δήλωση:

«Ευχαριστώ και πάλι την παράταξη και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πού με επέλεξαν. Ημουν, είμαι και θα είμαι στη διάθεσή τους από οποιοδήποτε μετερίζι. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συνυποψήφιους και καλό αγώνα. Είναι εύκολο να κρίνεις, αλλά δύσκολο να εκτίθεσαι στη διάθεση των πολιτών. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ για να εξασφαλίσω ένα καλύτερο μέλλον για την Αιγιάλεια και την Αχαΐα, ορμώμενη από την αγάπη μου γι’ αυτόν τον τόπο, στον οποίο γεννήθηκα, μεγάλωσα, δραστηριοποιούμαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου».

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα