19.7 C
Aigio
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: Παντού για τους Πολλούς, Παντού για Όλους

«Βρισκόμαστε παντού, σε κάθε χωριό του νομού Αχαΐας, σε κάθε γειτονιά της Πάτρας. Επικοινωνούμε με τους πολίτες, αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες τους, αναλύουμε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όπως αποτυπώνονται στο Συμβόλαιο Αλλαγής. Νιώθουμε τον παλμό της ψυχής τους που θέλει ν΄αλλάξουν τα πράγματα, που θέλει να μπορεί να ζουν με αξιοπρέπεια, που επιθυμεί ένα όμορφο μέλλον για τα παιδιά τους

Αυτή είναι η προεκλογική πρακτική αλλά και η διαχρονική πραγματικότητα στη μακρά πορεία του στα κοινά και στην κοινωνία του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣΑνδρέα Παναγιωτόπουλου. Μια διαρκής επαφή με τους πολίτες, χωρίς κοινωνικές και γεωγραφικές προτιμήσεις, χωρίς «μεγάλα μέσα», χωρίς μικροπολιτική, αποκλεισμούς και διακρίσεις, στο δρόμο που έχει χαράξει ο Αλέξης Τσίπρας. Με μοναδικό όπλο τη δυναμική του κόσμου και με πολιτικό και εκλογικό στόχο το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ να φτάσει και να αγκαλιαστεί από την πλειοψηφία των ψηφοφόρων.

Σε αυτό το πλαίσιο και με αμείωτη ένταση, ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος το πρωί παρέστη στο Σπάτα, το μικρό ημιορεινό χωριό του  τ. Δήμου Λαρισσού της Δυτικής Αχαΐας και παρακολούθησε την Αρχιερατική θεία λειτουργία στον εορτάζοντα ιερό ναό του Αγίου Νικολάου , προεξάρχοντος του Μητροπολίτη  Ηλείας & Ωλένης κ. Αθανασίου, με τον οποίο στο περιθώριο των εορτασμών είχε ολιγόλεπτη συζήτηση για τις ανάγκες του κόσμου της περιοχής, και στη συνέχεια την λιτάνευση της σεπτής εικόνας, ενώ αργότερα στο χωριό Φράγκα αλλά και στην Κάτω Αχαγιάσυναντηθήκε με πολίτες στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας.

Το απόγευμα, ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος συνέχισε τη δυναμική περιοδεία του. Την Τετάρτη 10 Μάη συναντήθηκε μετον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργο Παππά και τον αντιπρόεδρο κ. Στέλιο Τζιβγινίδη. Όπως ανέφερε ο Αχαιός γιατρός «μιλήσαμε για τα προβλήματα του αγροτικού τομέα και τους τρόπους λύσης και ανάπτυξης.Τα κίνητρα και τη στήριξη. Την παιδεία και κυρίως για τη σύνδεση του πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας. Τα έργα υποδομής, το λιμάνι, τον αυτοκινητόδρομο και τον σιδηρόδρομο που είναι επιτακτική ανάγκη να εξυπηρετήσει τη βιομηχανική μας περιοχή. Τις κοινές μας ανησυχίες για τη φτωχοποίηση, τα κόκκινα δάνεια και την επιτακτική ανάγκη για ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, καθώς και το στεγαστικό πρόβλημα. Στο τέλος η συζήτησή μας επικεντρώθηκε στην άποψη για μια προοδευτική και δίκαιη κοινωνία. Μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση που δημιούργησε έδαφος για ουσιαστικές προτάσεις στο μέλλον».

Το απόγευμα μίλησε σε συγκέντρωση φίλων στα Μποζαΐτικα ή αλλιώς, Προάστιο της Πάτρας όπου για μια ακόμη φορά υπήρξε η αισιόδοξη διαπίστωση ότι «το αίτημα για Δικαιοσύνη Παντού είναι καθολικό, με τη φράση στα χείλη του κόσμου “Φτάνει πια –  Δεν πάει άλλο». Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «μόνο μια προοδευτική κυβέρνηση μπορεί να βάλει τέλος στο γαλάζιο παρακράτος των παρακολουθήσεων και στη διαφθορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στην ακρίβεια και τη φτώχεια, στη θανατηφόρα αδιαφορία των δήθεν ‘‘αρίστων’’ που φέρνει τραγωδίες όπως αυτή στα Τέμπη». Και έκλεισε την ομιλία του με τη συνθηματική φράση «Στις 21 Μάη κλείνει το κεφάλαιο της πιο επικίνδυνης κυβέρνησης από το 1974 και ανοίγειο δρόμος της ελπίδας και της Δικαιοσύνης Παντού».

Αργότερα το βράδυ βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία στην Πάτρα, όπου παρακολούθησε με συγκεντρωμένους συντρόφους και φίλους το debate των πολιτικών αρχηγών, με την αμηχανία και την παραδοχή για τις υποκλοπές Μητσοτάκη να κυριαρχεί και τον Αλέξη Τσίπρα να επιβεβαιώνει το πρωθυπουργικό του προφίλ και την ετοιμότητά του να αναλάβει τα ηνία για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα