20.8 C
Aigio
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Η Νοσηλευτική Διεύθυνση του Νοσοκομείου Αιγίου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών-ΦΩΤΟ

Το θέμα του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών(ICN) φέτος είναι «Οι Νοσηλευτές μας.  Το μέλλον μας.»

Με αφορμή αυτή την επέτειο, την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023  πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Διοικητή με τους προϊστάμενους όλων των τμημάτων. Ο  Διοικητής ευχαρίστησε όλους τους νοσηλευτές  για το ανεκτίμητης αξίας έργο που προσφέρουν στο συνάνθρωπο, και την εφαρμογή της νοσηλευτικής πρακτικής με ασφάλεια και επαγγελματισμό.
            Η Νοσηλευτική Διεύθυνση του Νοσοκομείου Αιγίου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών  με μια όμορφη γιορτή, με συγκινητικές ομιλίες από την Τομεάρχη Ν.Υ. κ. Χριστοδουλοπούλου Α., την προϊσταμένη Χειρουργικού τομέα κ. Λαμπροπούλου Ν. και τον κ.Σπηλιωτόπουλο Χ. προϊστάμενο Αναισθησιολογικού και πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων «Ασκληπιός». Χαιρετισμό απηύθυνε ο αναπληρωτής Διοικητικός Διευθυντής κ. Ντερεκής Δ. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος του 3ου Π.Τ. ΕΝΕ κ. Αρβανίτης Γ., ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό και κατόπιν ακολούθησε συζήτηση με το προσωπικό για τα επίκαιρα θέματα του κλάδου μας.

Εκφράζοντας για πολλοστή φορά τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας απέναντι σε όλους τους Νοσηλευτές  τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα, με αίσθημα απόλυτου σεβασμού.  Ωστόσο όμως, οι συνθήκες εργασίας για την συντριπτική πλειοψηφία των Νοσηλευτών, στη χώρα μας, είναι ιδιαιτέρως δύσκολες και επιβαρύνουν το κλινικό τους έργο, αλλά και τους ίδιους, οδηγώντας τους στην εξουθένωση. Η υποστελέχωση και όλα τα συνεπακόλουθά της (κόπωση, φόρτος εργασίας, βία κ.λπ.), έχουν δημιουργήσει ένα επισφαλές περιβάλλον εργασίας,

Εύχομαι οι παγκόσμιες ημέρες να αποτελούν αφορμή για ουσιαστικές συζητήσεις. Εύχομαι η νοσηλευτική να έχει  ένα πιο λαμπρό μέλλον, μεταφέροντας τους νοσηλευτές από αόρατους σε ανεκτίμητους στα μάτια των υπευθύνων χάραξης πολιτικής, του κοινού και όλων εκείνων που λαμβάνουν αποφάσεις που επηρεάζουν την παροχή και τη χρηματοδότηση της υγειονομικής περίθαλψης.

Χρόνια πολλά σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας και καλή δύναμη για να μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ποιότητα και ασφάλεια στους ασθενείς μας!

Μετά τιμής

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΒΡΑΧΩΡΙΤΗ ΝΙΚΗ

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα