20.8 C
Aigio
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Κερδίζει έδαφος η υποψηφιότητα του Νίκου Σπηλιόπουλου… Δείτε γιατί:

Ο υποψήφιος Βουλευτής στην Αχαΐα με την Νέα Δημοκρατία κ. Νίκος Σπηλιόπουλος, ο Άξιος Καρδιολόγος  απ’ το Αίγιο, έχει μείνει πιστός στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της προεκλογικής του παρουσίας. Μιας παρουσίας χωρίς υπερβολές αλλά εστιασμένη στον Άνθρωπο, στον Διπλανό, σε κάθε έναν και κάθε μία που το κράτος και η πολιτική πρέπει να στρέψουν το βλέμμα και την προσοχή.

Έγινε ευρύτερα συμπαθής για τις συγκινητικές του τοποθετήσεις. Ήταν εν πολλοίς αναμενόμενο διότι ως Γιατρός, δεν θα μπορούσε να μην επικέντρωνε σε αυτό που ονειρεύτηκε και αγωνίστηκε για να υπηρετήσει στην ζωή του: Τον Άνθρωπο!

Για αυτό και η υποψηφιότητα του είναι εμφανές ότι κερδίζει έδαφος και φαίνεται πως είναι μια παρουσία που… ήρθε για να μείνει στην πολιτική!

Ο ίδιος βέβαια το έχει ήδη δηλώσει σε συνέντευξη του, ότι «Η ενασχόλησή μου με την πολιτική δεν είναι κάτι που μου παρουσιάστηκε χθες. Προϋπήρχε από την πρώτη στιγμή που άρχισα να συνειδητοποιώ τον εαυτό μου. Τη δεδομένη όμως στιγμή, συνεκτιμώντας τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα και στον τόπο μας με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αποφάσισα πως ήρθε η στιγμή να ενεργοποιηθώ και να συστρατευτώ σε αυτό τον αγώνα και τη νέα πορεία για ένα πιο σίγουρο αλλά και καλύτερο αύριο. Ήταν κάτι σαν ένα ρολόι, που το ένιωσα να χτυπά μέσα μου και να με καλεί για ένα νέο ξεκίνημα».

Επίσης, έχει ξεκαθαρίσει ότι  κίνητρο του δεν είναι μια προσωπική φιλοδοξία αλλά μια «εσωτερική φωνή, που με καθοδηγεί και με κατευθύνει για το συλλογικό όφελος. Για μια δυνατή Ελλάδα και μια ισχυρή Αχαΐα. Για την Ελλάδα που έχουμε στην ψυχή μας και την Αχαΐα που έχουμε στην καρδιά μας».

Και έχει παράλληλα προσθέσει ότι και ως πατέρας ο ίδιος, «ήθελα να έχω μια πιο συγκεκριμένη απάντηση απέναντι στο παιδί μου, εάν κάποια στιγμή με ρωτούσε: ‘‘Και εσύ τι έκανες για να κάνεις τον κόσμο λίγο καλύτερο;’’».

Ο… Γιατρός της Καρδιάς!

Επίσης έχει πει: «Για εμένα η κοινωνία και η πολιτεία έχει ‘‘καρδιά’’. Ζει, αναπνέει και πάλλεται κάθε μέρα στους δικούς της ρυθμούς. Όπως φροντίζω καθημερινά την καρδιά των ασθενών μου, θέλω να φροντίζω για την εύρυθμη λειτουργία της καρδιάς της κοινωνίας, να είμαι στην καρδιά των γεγονότων, με το ίδιο συναίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο».

Έχοντας ταυτόχρονα αποδείξει με επιχειρήματα ότι διαθέτει και προσωπικό σχέδιο και όραμα, όχι μόνο για τη χώρα, αλλά ειδικότερα για τον Νομό Αχαϊας.

Αφού έχει επισημάνει ότι «η περιοχή μας υπερτερεί σε πολλά σημεία και αυτά πρέπει να προτάξουμε και προωθήσουμε. Αυτό πέρα από ευθύνη είναι για εμένα προσωπική μου δέσμευση να συνδράμω για την ανάδειξη, προβολή και αξιοποίηση συνολικά όλης της περιοχής».

Και προσθέτει με νόημα ότι η Αχαΐα διαθέτει μια σημαντική πολιτισμική κληρονομιά στην οποία αξίζει να επενδύσουμε αφού όμως την αναδείξουμε. «Τα τοπικά μας προϊόντα είναι άξιοι πρεσβευτές της περιοχής και μπορούν να την κάνουν γνωστή όχι μόνο σε όλες τις άκρες της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Το μεγαλύτερο όμως κεφάλαιο είναι οι άνθρωποι της Αχαΐας, που γι΄ αυτούς αξίζει να κάνεις πάντα το καλύτερο…».

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα