21.3 C
Aigio
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

ΑΙΓΙΟ – Δεκτές οι απόψεις της νομικής υπηρεσίας του Δήμου για Ηλεκτροφωτισμό

Για “ΔΙΚΑΙΩΣΗ” κάνει λόγο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Αιγίου κ. Γιώργος Μπέσκος. Συγκεκριμένα σημειώνει:

Η ενιαία Αρχή δημοσίων συμβάσεων απέρριψε την προδικαστικη προσφυγή του αναδόχου του έργου του ηλεκτροφωτισμου κατα της αποφασεως του Δημοτικού Συμβουλίου κάνοντας εξ ολοκλήρου δεκτές τις απόψεις της νομικής υπηρεσίας του Δήμου που είχαν ενσωματωθεί στο σκεπτικό της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Η νομική υπηρεσια ταγμένη στην υπηρετηση της νομιμότητας και της διαφάνειας και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Δήμου,των πολιτών δικαιώθηκε σε αυτό τον αγώνα που έδωσε για την τήρηση της νομιμότητας.

Σε αυτούς που αμφισβήτησαν τις προθέσεις μας και τον αγώνα που δώσαμε ως επιστήμονες,απαντάμε με την απόφαση της Ενιαίας αρχής δημοσίων συμβάσεων.

Άλλωστε σε όλα τα ζητήματα,όπως με τη μη νόμιμη διαδικασία παράτασης συμβάσεων covid αλλά και τη σύμβαση του ηλεκτροφωτισμου οι δικαστικές αποφάσεις που μας δικαίωσαν είναι αυτές που καταδεικνυουν το δίκαιο ,αντικειμενικά πέραν πάσης αμφιβολίας.

Η απόφαση θεώρησε ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα από το 2017 που αναφέρεται η μελέτη και έχουν αλλαχθεί λάμπες πυρακτώσεως από λαμπτήρες ledl και έπρεπε να είχε γίνει επικαιροποιηση μελέτης και συντρέχουν λόγοι δημοσίου συμφέροντος υπέρ του Δήμου για τη ματαίωση υπογραφής της σύμβασης. 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα