20.7 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

“Αιγιαλέων Πόλις” κατά Παπαγιαννακόπουλου – Ψυχράμη

Από το γραφείο Τύπου τη παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» δόθηκε στη δημοσιότητα η κάτωθι ανακοίνωση:

Το τι βολεύει τελικά Ψυχράμη -Παπαγιαννακόπουλο είναι αδιάφορο για τους συμπολίτες μας κι αυτό είναι πλέον ορατό σε όλους… Όσο κ αν πασχίζουν να παρουσιάσουν τον βολικό και διαχειρίσιμο  κ΄. Γούτο ως «ικανό» να σηκώσει το βάρος της ευθύνης της διαχείρισης του Δήμου, οι πάντες γνωρίζουν την αλήθεια… κι αυτή δεν αποκρύπτεται όσο κι αν πασχίζουν να τον «ανεβάσουν» στα μάτια της κοινωνίας για τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα!

Επιπλέον θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε από που αντλεί την πεποίθηση ο κ΄. Περικλής Παπαγιαννακόπουλος ότι εκπροσωπεί μονοσήμαντα και αποκλειστικά τη ΝΔ στην Αιγιαλεια(;)  εκφράζοντας δημόσιο λόγο εξ ονόματος βουλευτών, πολιτευτών και των αιρετών της Περιφέρειας…

Η αλήθεια είναι ότι τα στελέχη και οι ψηφοφόροι της ΝΔ στην Αιγιάλεια διαμοιράζονται και στις «4» δημοτικές παρατάξεις που διεκδικούν το Δήμο κι έδωσαν όλοι μαζί την μάχη των εθνικών εκλογών και φυσικά θα δώσουν ενωμένοι την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Περιφέρεια!

Διαλυτικές – αλαζονικές δηλώσεις σαν κι αυτές που εκστόμισε ανερυθρίαστα ο κ΄. Παπαγιαννακόπουλος απευθυνόμενος στον επικεφαλής της παράταξης μας στην διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της 1η Αυγούστου, καταδεικνύουν το πραγματικό τους πρόσωπο που προσπαθούν να αποκρύψουν…

Φαίνεται ότι ο αφανής αρχηγός, μόλις συμμάχησε ευκαιριακά με την κα  Ψυχράμη θεωρεί ότι «ψήλωσε» τόσο πολύ που μπορεί να συμπεριφέρεται με αμετροέπειά και θράσος απέναντι σε όλους χωρίς αιδώ!

Αν για τον κ΄. Γουτο αυτό αποτελεί κανονικότητα στο εσωτερικό της ομάδας του, για την κοινωνία και το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου αποτελεί όνειδος και ευτελισμό!

Στον κατήφορο αυτό δεν θα τους ακολουθήσουμε..

Εκ του γραφείου Τύπου

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα