18.5 C
Aigio
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

ΑΙΓΙΟ | Δεν ξανάγινε! – Επαγγελματίες φύτεψαν ΜΑΡΟΥΛΙΑ στην πλατεία Αγ. Λαύρας!

Όταν οι πολίτες διακωμωδούν τη στασιμότητα έργων με τέτοιο πρωτότυπο και πολύ πετυχημένο χιούμορ, δε μπορεί παρά το θέμα (αλλά και το… θέαμα) να γίνεται… ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ!!

Γι’ αυτό και τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral η ενέργεια καταστηματαρχών του Αιγίου, που πήγαν και φύτεψαν… ΜΑΡΟΥΛΙΑ… στην πλατεία Αγίας Λαύρας!

Ως γνωστόν, η πλατεία εδώ και μήνες έχει εγκαταλειφθεί, σκαμμένη! Εξαιτίας του ότι ο πρώτος εργολάβος ανάπλασης του χώρου εγκατέλειψε, ενώ ο δεύτερος εργολάβος δεν ξεκίνησε καν μετά από νέο κώλυμα που παρουσιάστηκε λόγω ενστάσεων που κατέθεσαν μέλη της αντιπολίτευσης στον Δήμο Αιγιάλειας!

Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, η κεντρική και φημισμένη πλατεία του Αιγίου παραμένει μια… χωμάτινη αλάνα – έρμαιο, με τους ιδιοκτήτες των πέριξ επιχειρήσεων να διαπιστώνουν τη συνεχή κι ασταμάτητη υποβάθμιση της περιοχής.

Έτσι, επέλεξαν να αντιδράσουν. Αλλά να αντιδράσουν με έναν διαφορετικό τρόπο από τους συνηθισμένους. Με περισσό χιούμορ. Φυτεύοντας… μαρούλια καταμεσής της πλατείας και τοποθετώντας ταμπέλα με την επιγραφή: “ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΡΟΥΛΙΑ”.

ΕΓΙΝΕ… ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Φυσικά η διακωμώδηση πέρασε και στα social media. Με τον καταστηματάρχη Θωμά Παγουράκη να γράφει σε μια ανάρτηση του: “Μαρουλάκι βιολογικό”. Και σε άλλη: “Το μυστικό της επιτυχίας της παραγωγής”.

Ενώ ο Αλέξανδρος Νταλής έγραψε: “Μεγάλη μέρα σήμερα. Ξεκίνησαν τα έργα στην πλατεία”!!

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα