17.9 C
Aigio
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Βασιλική Ψυχράμη | Κράτησε “γερά” το “τιμόνι” κάθε πόστου ευθύνης που ανέλαβε

Πολλά θα μπορούσε να κρατήσει κανείς από την πρόσφατη εξομολόγηση της Βασιλικής ψυχράμη αναφορικά με τον αγώνα που δίνει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Βέβαια οι Αιγιαλείς γνωρίζουν, και το έργο της, και το πόσο εργατική και ικανή είναι, αλλά και την γενικότερη δυναμική της ως πολιτικός.

Αλλά ορισμένα σημεία των όσων είπε, χρήζουν υπογράμμισης.

Όπως, για παράδειγμα, ότι μετά τόσα έτη ενασχόλησης με τα κοινά έχει μείνει με την υπέρτατη ικανοποίηση της αναγνώρισης που λαμβάνει από τους συμπολίτες της, από όποια θέση υπηρέτησε. «Πάντοτε άμισθη, προσέφερα ανιδιοτελώς σημαντικό έργο στην κοινωνία», τόνισε.

Αξίζει επίσης να κρατήσει κανείς και το τι πέτυχε όταν ανέλαβε την δύσκολη συγχώνευση και εξυγίανση των δημοτικών επιχειρήσεων έξι πρώην δήμων. «Κατάφερα με τους συνεργάτες μου, να κτίσω πολύ γερά θεμέλια», λέει σήμερα, αναφερόμενη στο «οικοδόμημα» της ΔΗΚΕΠΑ.

Αλλά παρόμοια τα αποτελέσματα του έργου της στην Κοινωνική Πρόνοια του Δήμου Αιγιαλείας. Κι ακόμα, την Πολιτική Προστασία, εν μέσω μάλιστα δύσκολων και ακραίων φαινομένων. Όμως τα πήγε εξαιρετικά καλά, περίφημα και ευτυχώς που την είχαμε στο «τιμόνι».

Αλλά και στον Τομέα Τεχνικών Έργων απέδειξε πως ήταν η «Σιδηρά Κυρία» των υποδομών στην πόλη. Με πολλά έργα βελτίωσης της ποιότητας ζωής και αναβάθμισης των προοπτικών ανάπτυξης του τόπου.

Ωστόσο, κρατάμε την αιχμή της κατά της σημερινής δημοτικής αρχής. Αφενός μεν για τους διαγωνισμούς «fast track», όπως χαρακτηριστικά είπε, αλλά και για το έργο 13 παιδικών χαρών που είχε δημοπρατήσει και που 3,5 χρόνια μετά δεν έχει υλοποιηθεί, όπως κατήγγειλε. Μην αφήνοντας εκτός κάδρου και το θέμα της πλατείας Αγίας Λαύρας, για την οποία κατηγόρησε ευθέως Δήμαρχο και δημοτική αρχή, ότι την υλοποίησαν τώρα, δηλαδή… 3 χρόνια μετά, και με «σχεδόν τριπλάσιο κόστος».

Όπως και να ‘χει, η Βασιλική Ψυχράμη, πρώην υποψήφια Δήμαρχος, έχει περγαμηνές και ένα βιογραφικό προσφοράς ζηλευτό, αξιόλογο και αξιέπαινο. Κυρίως ξέρεις ότι είναι μια Γυναίκα που «ξέρει» και «μπορεί» να φέρει εις πέρας τους πιο δύσκολους ρόλους μέσα στην Αυτοδιοίκηση. Ομολογουμένως είναι τυχερή η παράταξη «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» που την έχει στους κόλπους της.

Και ακόμα πιο ύψιστο προσόν της, όπως απέδειξε στην πράξη, είναι το γεγονός ότι βάζει πάνω και από την ίδια το «εμείς». Το έδειξε όντας συνεργαζόμενη με τον Χρήστο Γούτο, παρότι με αξιώσεις μπορούσε να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο.

Αλλά όπως σημειώνει η ίδια, «η κοινή διαπίστωση ότι η Αιγιάλεια είναι  βυθισμένη σε τέλμα έφερε τις δύο παρατάξεις κοντά στην αναζήτηση μιας λύσης, που ήταν η συνεργασία. Μια συνεργασία που είχε πολύ θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.


Αυτή η αγαστή συνεργασία προσδοκώ ότι θα συνεχιστεί και θα είναι προς όφελος του δήμου μας. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, χρειαζόμαστε την συμπαράταξη των δυνάμεων που μπορούν να προσφέρουν και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα και μια αναπτυξιακή προοπτική στον δήμο μας».

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα