20.7 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Πένθος στο Αίγιο – “Έφυγε” ο Γιώργος Μαλεβίτης – Σύζυγος της τ. Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου

Έφυγε από τη ζωή μετά από μακρά και άνιση μάχη που έδωσε με υπομονή και αξιοπρέπεια, ο Γιώργος Μαλεβίτης, αδελφός του πρώην βουλευτή της ΝΔ Ηλία Μαλεβίτη. Με τη σύζυγό του οφθαλμίατρο του Αιγίου Νίκη έχουν δύο παιδιά, την Εύα και τον Θάνο όσο και τα εγγόνια τους.

Άνθρωπος της κοινωνίας και της προόδου, άξιος επιστήμονας, ανοιχτόκαρδος, καλός οικογενειάρχης, με ήθος και εντιμότητα, θα λείψει από την παρέα από το Λαμπίρι, από το Αίγιο, από την οικογένεια, τους συγγενείς και τους πολυάριθμους φίλους του.

“Εφυγε σήμερα, μετά από μακρά και άνιση μάχη που έδωσε με υπομονή και αξιοπρέπεια, ο καλός μας φίλος Γιώργος Μαλεβίτης, οχι πλήρης ημερών, αλλά πλήρης αγάπης. Αγάπης που του χάρισαν απλόχερα η αγαπημένη του σύζυγος Νίκη Μαλεβίτη, τα δυό τους παιδιά η Εύα και ο Θάνος όσο και τα εγγόνια τους. Άνθρωπος της κοινωνίας και της προόδου, άξιος επιστήμονας, ανοιχτόκαρδος, καλός οικογενειάρχης, με ήθος και εντιμότητα, θα μας λείψει από την παρέα, από το Λαμπίρι, από το Αίγιον από την οικογένεια, τους συγγενείς και τους πολυάριθμους φίλους του. Καλό ταξίδι Γιώργο”, έγραψαν σε φιλικό προφίλ του εκλιπόντος στο facebook.

Ο Γιώργος Μαλεβίτης νοσηλευόταν στην εντατική του Ρίου το τελευταίο διάστημα με εγκεφαλική αιμορραγία.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 4 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα