21.3 C
Aigio
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Αίγιο: Τελευταία πινελιά για τη θωράκιση της παραλίας στα Διγελιώτικα

Στο σημείο όπου εκτελούνται τα έργα ασφαλτόστρωσης στην παραλιακή οδό στα Διγελιώτικα βρέθηκε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Βασίλη Χριστόπουλο και τοπικούς παράγοντες.

Το έργο που αφορά στην ασφαλτόστρωση της παραλιακής οδού, μετά την παρέμβαση η οποία προηγήθηκε με τα συρματοκιβώτια -βάση μελέτης, για την προστασία από την διάβρωση της θάλασσας- ξεκίνησε προ ημερών. Τόσο ο δήμαρχος όσο και ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για τα Τεχνικά ‘Έργα, επιθεώρησαν την ολοκλήρωση ενός έργου το οποίο καλείται να δώσει ένα τέλος σ ένα μεγάλο πονοκέφαλο για την περιοχή, κατοίκους και επισκέπτες, καθώς συχνά – πυκνά το οδόστρωμα, κατά τους χειμερινούς μήνες, καταστρέφεται από τη θάλασσα.  Η τελική παρέμβαση για την ασφαλτόστρωση ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα της κοινότητας καθώς και επαγγελματιών.

Σύμφωνα με τον κ. Χριστόπουλο, κατά τον περασμένο χειμώνα τα πρώτα αντιδιαβρωτικά έργα, με τα συρματοκιβώτια, άντεξαν γι αυτό και ο δήμος αποφάσισε να προχωρήσει την τελική επίστρωση με άσφαλτο. Η συνολική τεχνική παρέμβαση θα προστατέψει και την παραλία που έχει διαμορφωθεί πάνω στο δρόμο, βελτιώνοντας την εικόνα της τουριστικής αυτής περιοχής, σε σταθερή βάση.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα